Άνοιξε θέμα προπονητή στην ΑΕΚ

Δυσοίωνο το μέλλον του Μοράις στην Ενωση – Ποιες είναι οι δύο τασεις για την επόμενη μέρα στον πάγκο της ΑΕΚ…

morais

Η νέα εντός έδρας γκέλα για την ΑΕΚ, σαφέστατα έφερε ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας και άρχισε να δημιουργεί πολλά και σοβαρά ερωτηματικά για το αν τελικά ο Ζοσέ Μοράις μπορεί να κουμαντάρει το… καράβι. Να διευκρινίσουμε. Στην Ένωση θεωρούν ότι ο Πορτογάλος είναι πολύ καλός κατά το ήμισυ στη δουλειά του. Να γυμνάζει, να προπονεί και να προετοιμάζει δηλαδή την ομάδα, αλλά υστερεί στο να την στήνει και να τη διαχειρίζεται, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ένα φαινόμενο που δεν φάνηκε μόνο στο χθεσινό ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά έχει παρουσιαστεί και στο παρελθόν.

Και βέβαια, όσο καλά και αν δουλεύει στα Σπάτα, όσο τα αποτελέσματα δεν δικαιώνουν τη δουλειά του στο γήπεδο, η αμφισβήτηση γίνεται όλο και πιο έντονη. Τόσο από τον κόσμο, όσο και από τη διοίκηση. Και όπως όλα δείχνουν, το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού, στον πάγκο της ΑΕΚ, είναι δυσοίωνο. Μια κατάσταση που είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπεί. Αυτός είναι και ο λόγος που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς είναι ήδη σε αναζήτηση διαδόχου, προκειμένου να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο.

Βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά, εντός της ΑΕΚ κυριαρχούν δύο τάσεις για τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Μοράις. Η πρώτη θέλει τον νέο τεχνικό να είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας (όχι απαραίτητα Έλληνας), που πιθανόν να έχει δουλέψει και στο παρελθόν στον πάγκο της ΑΕΚ, ενώ η άλλη τάση θέλει κάποιον ξένο, με εμπειρία και «έτοιμο», που θα είναι αυτός ο οποίος θα μπορέσει άμεσα να διορθώσει την κατάσταση αλλά κυρίως να αρχίσει το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα σεζόν.