Κεραυνοί Μελισσανίδη: Τελειώνει η εγκληματική οργάνωση, στην ΑΕΚ θα μείνουν όσοι πρέπει να μείνουν

Ο Μελισσανίδης μίλησε για το τέλος της εγκληματικής, τόνισε ότι θα γίνουν όσα πρέπει να γίνουν στην ΑΕΚ και υπογράμμισε πως «βρισκόμαστε στο παρα πάντε για το γήπεδο»

melisanidis3

 

Αναλυτικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε στο περιθώριο της Χριστουγεννιάτικης γιορτής της ΑΕΚ 

«Γνωρίζουμε καλά ότι έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο, είμαστε όμως εδώ για να διορθώσουμε τα λάθη μας και θέλω να πιστεύω ότι η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη για την ομάδα μας. Πρέπει να σας πω ότι έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς και ειδικά χθες από διαιτητικά λάθη, τόσο εχθές όσο και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αρκετούς βαθμούς αλλά και αρκετούς βαθμούς από δικά μας ποδοσφαιρικά λάθη και έτσι είμαστε αναγκασμένοι να είμαστε σε όχι καλή θέση και ψυχολογική αλλά και στον βαθμολογικό πίνακα και για τον κόσμο μας και για όλους μας. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην επόμενη χρονιά αφού κάνουμε τις απαιτούμενες κινήσεις και διορθώσουμε και τα δικά μας λάθη, θα ξαναβρεί τον βηματισμό της η ομάδα γιατί κανείς δεν είναι χαρούμενος με την κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ. Είμαστε εδώ για να τα διορθώσουμε και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.

Είμαστε όμως όλοι εδώ και θέλω να πω ότι η εγκληματική οργάνωση τελείωσε ή τελειώνει, η διαιτησία αρχίζει και βρίσκει το δρόμο της και αυτή και όλα δείχνουν ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι καλύτερα για όσους αγαπάμε το ελληνικό ποδόσφαιρο».

-Μπορεί να σωθεί η εφετινή χρονιά;
-Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τα διορθώσουμε και στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Θα γίνουν και οι μεταγραφές που πρέπει να κάνουμε. Ο,τι πρέπει να γίνει, θα γίνει και αυτά που θα κάνουμε δεν είναι για να τα λένε στις τηλεοράσεις. Ο,τι πρέπει να κάνουμε για την ΑΕΚ θα το κάνουμε και επίσης όσοι πρέπει να μείνουν στην ΑΕΚ, θα μείνουν.

-Για το γήπεδο
-Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος και πιστεύω ότι είμαστε στο παραπέντε. Πληροφορήθηκα ότι πήγε καλά στο ΚΕΣΑ και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα πάρουμε επιτέλους την άδεια για να ξεκινήσουμε τα έργα για το γήπεδό μας. Και πρέπει επίσης να πω ότι όλα αυτά τα χρόνια η ΑΕΚ αγωνίζεται εκτός έδρας. Αυτό εδώ το γήπεδο (ΟΑΚΑ) δεν είναι έδρα για την ΑΕΚ, αυτό είναι… Νταχάου! Πολύ παγωμένο γήπεδο για τον κόσμο μας, ένα γήπεδο που δεν είναι ποδοσφαιρικό.

«Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους και από τη μεριά μου αυτό που λέω είναι ότι θα προσπαθήσω να διορθώσω την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας»