Είναι μόνο αρχή για την ΑΕΚ και τον Μοράις…

Ο Κώστας Κετσετζόγλου γράφει για την ΑΕΚ που πήρε μία ανάσα μετά το καλό ποδόσφαιρο και τη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό, ωστόσο αυτά από μόνα τους δεν αρκούν...

omada-3

Επιτέλους ένα Σαββατόβραδο ήρεμο και φυσιολογικό. Γιατί και με τον Πλατανιά η ΑΕΚ νίκησε 3-0 αλλά κακά τα ψέμματα σε τίποτα δεν έμοιαζε εκείνο το παιχνίδι με αυτό με τον Λεβαδειακό. Μια ΑΕΚ όπως είχαμε χρόνια να την δούμε παρά τις τρομερές ελλείψεις.

Χωρίς τους δύο καλύτερους παίκτες της φέτος, τον Τσιγκρίνσκι και Μάνταλο, χωρίς Αλμέιδα, Χριστοδουλόπουλο, Βάργκας η ΑΕΚ έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο από το 1 μέχρι το 90 χωρίς απρόοπτα και κινδύνους. Ευχαριστηθήκαμε ένα παιχνίδι επιτέλους με πάρα πολλούς πρωταγωνιστές χωρίς να μπορείς να πεις για κανέναν παίκτη πως υστέρησε. Απλά κάποιοι ξεχώρισαν λίγο παραπάνω.

Ο Πατίτο από την… Μαλαισία έδωσε την συνηθισμένη ασίστ, έβαλε γκολ, δημιούργησε, συνδυάστηκε. Μπορούμε να φέρουμε κι άλλον ένα τέτοιο παίκτη από την… Μαλαισία. Ο Γκάλο εξτρέμ κανονικό. Αν ο Ντίντακ έχει τα τελειώματα σε πάσα και σέντρα του Γκάλο θα γίνονταν όργια με Πατίτο. Έναν Γκάλο από αριστερά χρειάζεται η ομάδα.

Ο Πέκχαρτ δικαίωσε τον Μοράις που είχε τα άντερα να τον βάλει και να παίξει το κεφάλι του με έναν παίκτη που αν δεν έβγαινε όλοι θα τα έβαζαν με τον προπονητή ενώ αν έβαζε τον Αλμέιδα όλοι θα έκραζαν τον… πρόεδρο. Έχουν σημασία αυτές οι μικρές λεπτομέρειες.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ