«ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΑΚΡΟΥ ΒΙΟΥ»!..

130 γιατροί φροντίζουν νύχτα-μέρα την κλονισμένη  Αλλαγή ημερομηνίας και ώραςυγεία του υπέρβαρου

δικτάτορα (και όχι μόνο)

kim

Η Daily Mail δημοσιεύει πληροφορίες για τη λειτουργία ενός μυστηριώδους Ινστιτούτου Μακροζωίας, το οποίο έχει αποκλειστικό σκοπό τη διατήρηση της υγείας του Κιμ Γιονγκ Ουν, όπως αποκάλυψε αποστάτης, που διέφυγε από την  β.Κορέα το 2009.

Ο Χιέονγκ Σου Κιμ εργάστηκε στο Ινστιτούτο, όταν ο πατέρας του σημερινού ηγέτη, Κιμ Γιονγκ Ιλ κυβερνούσε τη χώρα.

Ο νεαρός δικτάτορας της χώρας είναι γνωστός για την αγάπη του για το καλό φαγητό και το κρασί, τα γαλλικά τυριά και τα τεράστια γεύματα, με αποτέλεσμα να πάρει πολύ βάρος από τότε που ανέβηκε στην εξουσία.

Αυτό σημαίνει πως οι επιστήμονες δίνουν ένα συνεχή αγώνα για να μην πάθει τίποτα ο Κιμ Γιονγκ Ουν από το διαβήτη ή από καρδιαγγειακά νοσήματα.

Οι ερευνητές μάλιστα, ήταν απελπισμένοι να μελετήσουν άλλα παχύσαρκα άτομα, αλλά εξαιτίας του γεγονότος πως οι περισσότεροι Βορειοκορεάτες πεινάνε, αναγκάστηκαν να χτίσουν τις γνώσεις τους κατασκοπεύοντας υπέρβαρους ξένους – συμπεριλαμβανομένων και πολιτικών ηγετών.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην Daily Star Online: «Υπήρχαν 130 ερευνητές που ήρθαν στο Ινστιτούτο από τα τμήματα ιατρικής του Πανεπιστημίου του Κιμ Ιλ Σουνγκ.

«Υπάρχει επίσης ένα κέντρο πληροφοριών για την έρευνα, που αποτελείται από διπλωμάτες ή ερευνητές που προέρχονται από πανεπιστήμια του εξωτερικού. Το ινστιτούτο φρουρείται 24 ώρες το 24ωρο ενώ περιβάλλεται από ένα τείχος ύψους 4 μέτρων».

Ο Κιμ είπε πως ο πατέρας του Κιμ Γιονγκ Ουν ήταν επίσης υπέρβαρος, έτσι η έρευνα είναι σε εξέλιξη εδώ και πολλά χρόνια.

«Ανέπτυξαν προϊόντα διατροφής, επειδή ο Κιμ Γιονγκ Ιλ είχε καρδιαγγειακά προβλήματα και διαβήτη» πρόσθεσε. «Επειδή και οι δύο Κιμ ήταν παχύσαρκοι, έπρεπε να ερευνηθούν άνθρωποι που ήταν υπέρβαροι, το οποίο είναι δύσκολο στη Βόρεια Κορέα. Επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι στη χώρα υποσιτίζονται, έπρεπε να μελετήσουν και να ερευνήσουν τους παχύσαρκους ξένους πολιτικούς ηγέτες. Ακόμη και ξένοι διπλωμάτες ή ανταποκριτές που έρχονται στη Βόρεια Κορέα  έχουν στην πραγματικότητα ερευνηθεί, εν αγνοία τους».

Ο Κιμ, τέλος, πρόσθεσε πως είχε υπογράψει συμβόλαιο απορρήτου και πως δεν έπρεπε ποτέ να αποκαλύψει τι γινόταν πίσω από τις σκιερές πόρτες του ινστιτούτου, αλλά τώρα που είναι πλέον ασφαλής στη Νότια Κορέα, αποφάσισε να μιλήσει.