«Θα τα διορθώσουμε όλα»…

 

Το μήνυμα που έστειλα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ ο Ζοζέ Μοράις αμέσως μετά τη λήξη του ματς με τον Πανιώνιο και η σύσκεψη με τους συνεργάτες του

morais

Η απώλεια βαθμών απέναντι στον Πανιώνιο έφερε μεγάλη απογοήτευση στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Όμως, δεν ίσχυε το ίδιο και για τον Ζοζέ Μοράις. Όπως εξηγούσε ο Πορτογάλος τεχνικός στους ανθρώπους της Ένωσης, βλέποντας τα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας, είχε βγάλει ολοκληρωμένα συμπεράσματα για τα στοιχεία που θα πρέπει να βελτιωθούν στο παιχνίδι της ομάδας. Εξ αρχής ήξερε ότι δεν πρόκειται όλα να γίνουν μέσα σε λίγα 24ωρα, όμως νιώθει σιγουριά για την αλλαγή της εικόνας της ομάδας μέσα από τη σκληρή δουλειά.

Για τον λόγο αυτό ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ήταν να προσπαθήσει να ανεβάσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του και να τους μεταφέρει αυτή την αποφασιστικότητά του. «Μην ανησυχείτε για τίποτα. Όρεξη να έχετε να δουλέψουμε και θα τα διορθώσουμε όλα. Έχουμε απλώς μπροστά μας πολύ δουλειά. Ολα όμως θα πάνε καλά, θα το δείτε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μοράις στους ποδοσφαιριστές του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ στην ίδια ακριβώς λογική ήταν και η σημερινή ομιλία του.

Λίγο μετά το ματς, εξάλλου, κλείστηκε στο γραφείο του μαζί με τους συνεργάτες του και έκαναν μια πρώτη ανάλυση του αγώνα, πριν πάει στην συνέντευξη Τύπου, μέσω της οποίας προσπάθησε να στείλει ακριβώς το ίδιο μήνυμα. Να βγάλει την σιγουριά του για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας μέσω της σκληρής δουλειάς.