Μοράις στους παίκτες: Ενωμένοι θα πετύχουμε

Στην σκληρή δουλειά και στο καλό κλίμα στάθηκε κυρίως ο Πορτογάλος τεχνικός στην πρώτη ομιλία του

morais

Στο κλίμα ενότητας που θέλει να υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια εστίασε στην πρώτη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο Ζοζέ Μοράις. Ο νέος τεχνικός της ομάδας παρουσιάστηκε στους παίκτες από τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και μιλώντας τους για πρώτη φορά, στάθηκε ιδιαίρερα στο κλίμα που πρέπει να υπάρχει εντός της ομάδας και στην σκληρή δουλειά που θα απαιτήσει από εκείνους, προκειμένου να φτάσουν στους στόχους τους.

«Έχω μάθει και έχω δει πράγματα για την ομάδα, σιγά σιγά θα γνωριστούμε και καλύτερα. Το πιο σημαντικό είναι το κλίμα εντός της ομάδας. Θέλω οι σχέσεις όλων μας να είναι καλές και να βασιστούν στην εμπιστοσύνη και στην ειλικρίνεια. Θέλω πρώτα απ’ όλα να σας κερδίσω σαν ανθρώπους. Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι ενωμένοι.

Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ενότητα εδώ, θα βγαίνει και στο γήπεδο. Να ξέρετε ότι θα δουλέψουμε πολύ και θα δουλέψουμε σκληρά. Όμως, η δουλειά είναι αυτή που θα μας οδηγήσει εκεί που θέλουμε», τόνισε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές του ο Πορτογάλος τεχνικός.