Παπανδρέου: Υπόγεια συνεργασία Τσίπρα-Καραμανλή; Ο κόσμος το έχει τούμπανο…

Για κάποιους η Δικαιοσύνη είναι “τυφλωμένη” από αγάπη στην κυβέρνηση Καραμανλή, τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός

Ο Αλέξης Τσίπρας έπλεξε για μια ακόμα φορά το εγκώμιο του Κώστα Καραμανλή και της κυβέρνησης του και ο Γιώργος Παπανδρέου ρωτήθηκε αν υπάρχει τελικά υπόγεια συνεργασία.

«Υπόγεια; Ελάτε τώρα … Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι. Μόνο τον κ. Μητσοτάκη λυπάμαι που νομίζει ότι το κόμμα του κάνει αντιπολίτευση» απάντησε ο πρώην πρωθυπουργός,σε συνέντευξή του στη Realnews.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «για κάποιους η Δικαιοσύνη είναι “τυφλωμένη” από αγάπη στην κυβέρνηση Καραμανλή» και προκάλεσε την κυβέρνηση ή οποιονδήποτε δικαστικό να προσφύγει στο δικαστήριο της Ε.Ε. και να κατηγορήσει την Επιτροπή, την Eurostat και την ΕΛΣΤΑΤ ότι «φούσκωσαν» το έλλειμμα.

Για την υπόθεση Γεωργίου έκανε λόγο για «τη σημαντικότερη πολιτική μάχη που θα καθορίσει αν η Ελλάδα θα συνεχίσει στο δρόμο που την οδήγησε στην κατάρρευση του 2009 ή θα ξεκινήσει μια νέα πορεία προς όφελος των πολιτών. Αυτήν τη μάχη αργά αλλά σταθερά τη χάνουν όσοι επένδυσαν στη συγκάλυψη, τη συνωμοσιολογία και στα ψέματα».

«Και οι δύο ανακριτές που ασχολήθηκαν με την υπόθεση την είχαν θέσει στο αρχείο, είπαν πως δεν υπάρχει υπόθεση, δηλαδή, δικαίωσαν τον κ. Γεωργίου. Παρ’ όλα αυτά, ένα “αόρατο” χέρι θέλει να κρατάει την υπόθεση ανοιχτή» ανέφερε.