Φρίκη στις ΗΠΑ: Την απήγαγαν, τη βίασαν και την πέταξαν στους αλιγάτορες

Η 17χρονη Μπρίτανι Ντρέξελ είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς πριν από επτά χρόνια και από τότε κανείς δεν ήξερε ποια ήταν η τύχη της. Μέχρι που αποκαλύφθηκε η αλήθεια…

Η 17χρονη είχε πέσει θύμα απαγωγής το 2009 και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες το κορίτσι βιάστηκε επανειλημμένα από τους απαγωγείς της οι οποίοι όταν είδαν ότι η υπόθεση λαμβάνει μεγάλη διάσταση στα ΜΜΕ, την σκότωσαν και για να εξαφανίσουν το πτώμα της την πέταξαν στους αλιγάτορες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της DailyMail, ένας κρατούμενος που εκτίει την ποινή του σε φυλακή των ΗΠΑ αποκάλυψε σε έναν πράκτορα του FBI ότι είχε δει την κοπέλα να κρατείται «φυλακισμένη» από τα μέλη μιας συμμορίας.

Μάλιστα η κοπέλα προσπάθησε δύο φορές να αποδράσει αλλά και τις δύο φορές δεν τα κατάφερε, καθώς ένα μέλος της συμμορίας τη χτύπησε με όπλο. Λίγο μετά, ο ίδιος ανέφερε πως είδε τα μέλη της συμμορίας να μεταφέρουν το πτώμα της προκειμένου να το ξεφορτωθούν.

Το πτώμα της δεν βρέθηκε όμως ποτέ, με αποτέλεσμα αρκετοί μάρτυρες να υποστηρίξουν ότι το είχαν πετάξει στους αλιγάτορες προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη της.

Μεταξύ των βασικών πρωταγωνιστών της απαγωγής ήταν και ένας 16χρονος, ο οποίος συνελήφθη πρόσφατα για μια ληστεία αλλά αφέθη ελεύθερος.