ΠΑΕ ΑΕΚ: Συνένοχοι εγκληματικής οργάνωσης δεν γινόμαστε!

Πύρινη ανακοίνωση της Ένωσης, που ξεκαθαρίζει ότι με τα σημερινά πρόσωπα και τις σημερινές συνθήκες δεν γίνεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα -Στο πλευρό της ΠΑΟ και ΠΑΟΚ

Με την ξεκάθαρη φράση «την ΑΕΚ ξεχάστε την», η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο σε ανακοίνωσή της ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα, αν το ποδόσφαιρο δεν αλλάξει σελίδα και δεν φύγει από τα χέρια της «εγκληματικής οργάνωσης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ: Παρακολουθούμε για μια ακόμα φορά το εγκληματικό θέατρο του παραλόγου γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τους ίδιους ανθρώπους να κουνούν τα ίδια πιόνια στη σκακιέρα και να νομίζουν ότι νομιμοποιούνται ακόμα να το ελέγχουν και δήθεν να το διοικούν.

Τα πράγματα όμως είναι πολύ απλά και για την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν υπάρχουν ψευδαισθήσεις. Κύριοι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, βγείτε και εσείς από τις δικές σας. Πρωτάθλημα με τα ίδια αμαρτωλά πρόσωπα, τους ίδιους φθαρμένους διαιτητές και τις ίδιες συνθήκες προμελετημένου εγκλήματος δεν γίνεται να ξεκινήσει. Την ΑΕΚ, ξεχάστε την! Συνένοχοι εγκληματικής οργάνωσης εμείς δεν γινόμαστε!

Και επιτέλους καταλάβετε ότι δεν γίνεται να εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και να εκδίδει ανακοινώσεις ο σημερινός πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Γκιρτζίκης, τον οποίο η ίδια του η πόλη απέβαλλε από την τοπική ένωση. Ο οποίος δεν τολμά να εμφανιστεί σε ποδοσφαιρικό γήπεδο της επικράτειας. Και ο οποίος ευθύνεται μαζί με την παρέα του για το καθεστώς πλήρους αναξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου και την πρωτοφανή κατάντια της εθνικής μας ομάδας.

Και ο ίδιος και η παρέα του θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι το εγκληματικό παρελθόν δεν γίνεται να διαφεντεύει το μέλλον. Αν δεν αλλάξουν τα πάντα, δεν έχει νόημα να συζητάμε για το σημερινό τίποτα…

Ίδια θέση ΠΑΟ, ΠΑΟΚ

Η οργισμένη κίνηση της ΑΕΚ «πυροδοτήθηκε» έπειτα από τις σημερινές εξελίξεις στην ΕΠΟ, τον καταρτισμό των πινάκων διαιτησίας και την επιλογή Καλύβα, η οποία προκάλεσε και την αποχώρηση της Σούπερ Λίγκας από την συνεδρίαση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ακριβώς την ίδια θέση, όσον αφορά στην ανάγκη να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τις σημερινές συνθήκες, έχουν και οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, με τους οποίους η ΑΕΚ βρίσκεται σε πλήρη συνεννόηση και αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις και από τη δική τους πλευρά.