Φουλ για Αλμέιδα, τελειώνει με Πατίτο, Μπελκαρουί η ΑΕΚ

Στην Ένωση θέλουν η λίστα της UEFA που θα δηλωθεί την Παρασκευή να έχει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα -Κατατέθηκε η αρχική προσφορά στον Πορτογάλο φορ.

 

Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων θα είναι αυτή που ξεκινά αύριο για την ΑΕΚ. Την προσεχή Παρασκευή η Ένωση θα πρέπει να δηλώσει στην UEFA τη λίστα για τα παιχνίδια με την Σεντ Ετιέν και ο στόχος που έχει τεθεί από τους ανθρώπους της ομάδας είναι σε αυτή να βρίσκονται αν γίνεται και οι τρεις ποδοσφαιριστές με τους οποίους βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές, δηλαδή οι Ούγκο Αλμέιδα, Χιτσάμ Μπελκαρουί και Πατίτο.

Οι περιπτώσεις των δύο τελευταίων βρίσκονται πια σε τελικό στάδιο και αναμένεται μέσα στις επόμενες 48 ώρες να έχουν έρθει και οι δύο στην Αθήνα για να περάσουν από εξετάσεις, να υπογράψουν και να ανακοινωθούν. Όσον αφορά στον Αλμέιδα, η ΑΕΚ κατέθεσε στην πλευρά του ποδοσφαιριστή την αρχική της προσφορά, με τις πληροφορίες από την Πορτογαλία να αναφέρουν ότι και στο περιβάλλον του ο παίκτης παραδέχεται ότι τη δεδομένη στιγμή η πρόταση της Ένωσης είναι η καλύτερη και οικονομικά και από πλευράς προοπτικής.

Όλα δείχνουν ότι οι εξελίξεις και σε αυτή την υπόθεση θα τρέξουν άμεσα, ωστόσο αν όντως ολοκληρωθούν μέχρι τα μέσα της εβδομάδας οι μεταγραφές των Μπελκαρουί και Πατίτο, το θετικό για την ΑΕΚ είναι ότι θα μπορεί να δηλώσει τον Αλμέιδα ακόμη και αν καθυστερήσει λίγο η ολοκλήρωση της συμφωνίας, καθώς θα έχει δικαίωμα να κάνει μια αλλαγή στη λίστα για τα παιχνίδια με τους Γάλλους.