Αρέσει στον Τιμούρ ο Ινσούα

Ο Κετσπάγια έχει εγκρίνει τη λύση του Ινσούα και η ΑΕΚ έχει κάνει κάποιες πρώτες επαφές, έχοντας παράλληλα στη λίστα της τον Χατζάφι και ακόμη μια περίπτωση

 

Όλο και κερδίζει έδαφος η περίπτωση του Εμάνουελ Ινσούα για το αριστερό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ προτάθηκε στην Ένωση και οι άνθρωποι της ομάδας εξέτασαν τη συγκεκριμένη λύση, πριν τελικά την φτάσουν στον Τιμούρ Κετσπάγια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής της Ένωσης τσέκαρε κι αυτός από την πλευρά του τον 25χρονο άσο της Ουντινέζε και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια περίπτωση που του αρέσει.

Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έχουν αρχίσει τις διερευνητικές επαφές, προκειμένου να προετοιμάσουν τις συνθήκες για να προχωρήσει η υπόθεση, με την προοπτική του δανεισμού του Ινσούα από την Ουντινέζε για έναν χρόνο και τον καθορισμό μιας ρήτρας για την αγορά του στη συνέχεια.

Ωστόσο, στην Ένωση εξακολουθούν να εξετάζουν και να «ψάχνουν» και την υπόθεση του Ιρανού αριστερού μπακ Εσχάν Χατζάφι (για τον οποίο επίσης έχει σχηματιστεί θετική εικόνα). Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν εσχάτως στη λίστα τους ακόμη έναν παίκτη που έχει προταθεί για το αριστερό άκρο της άμυνας και επίσης εξετάζεται η περίπτωσή του.