Κάλα στο aek365: Η ΑΕΚ είναι το δεύτερο σπίτι μου, όνειρο μου να γυρίσω

OΙσπανός αμυντικός δηλώνει έτοιμος να φορέσει και πάλι την φανέλα της Ένωσης. Διαβάστε σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι επαφές

 

 

Του Ηλία Τομαρά

Ιδανικό σενάριο θα ήταν για τον Χουάν Κάλα η επιστροφή του στην ΑΕΚ. Το aek365 μίλησε με τον Ισπανό αμυντικό ο οποίος εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και πάλι στην Ένωση. Τόνισε πως νιώθει την ΑΕΚ σαν το σπίτι του και προσέθεσε πως το κλαμπ και ο κόσμος έχουν πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του.

“Η ΑΕΚ είναι το δεύτερο σπίτι μου, θα ήμουν λοιπόν πολύ χαρούμενος να γυρίσω εκεί που είναι το σπίτι μου. Θα με έκανε τον πιο χαρούμενο στον κόσμο. Ήμουν πολύ χαρούμενο στην ΑΕΚ και δεν το ξεχνώ ποτέ αυτό. Έχω μια ιδιαίτερη αγάπη για το κλαμπ και τον εκπληκτικό του κόσμο” ήταν η πρώτη αντίδραση του Κάλα στην ερώτηση για το αν θέλει να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Αναφορικά με τις επαφές ο Ισπανός αμυντικός τόνισε: “Η ΑΕΚ δεν μου έχει κάνει κάποια πρόταση, κανείς από την ομάδα δεν έχει επικοινωνήσει με τον πατέρα μου για να μου κάνει μια πρώτη προσφορά. Περιμένουμε όμως κάποιος να έρθει σε επαφή μαζί μας για να ξεκινήσουν επίσημα οι επαφές”.

Για την περίπτωση του Κάλα όλα θα κριθούν στη συνάντηση των Μιλοβάνοβιτς-Ντε Μπαρτόλο-Κετσπάγια πoυ ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Η συνάντηση αφορούσε τα μεταγραφικά και είναι δεδομένο ότι ο Κάλα βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ. Αν ο Τιμούρ ανάψει το “πράσινο φως” για την απόκτηση του τότε άμεσα (ίσως και σήμερα) θα γίνει η πρώτη επίσημη προσέγγιση. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ πιστεύουν πολύ στο Ισπανό και θεωρούν πως η επιστροφή του θα ενισχύσει σημαντικά την άμυνα.