Το κλειδί που μπορεί να… ανοίξει την υπόθεση Μπάρκα

 

Τι έχει η ΑΕΚ, που το θέλει ο Ατρόμητος και μπορεί να παίξει ρόλο στην υπόθεση του νεαρού τερματοφύλακα -Τα δεδομένα για Διούδη

 

Όπως έχει γίνει σαφές εσχάτως, η ΑΕΚ παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωση του Βασίλη Μπάρκα. Σίγουρα η υπόθεση του νεαρού τερματοφύλακα, που έλαμψε στο φετινό πρωτάθλημα, δεν είναι απλή, καθώς ο Ατρόμητος τον προορίζει για βασικό του γκολκίπερ, επενδύοντας πάνω του. Κάτι που έχει διαπιστωθεί στις διερευνητικές επαφές που έχουν γίνει. Ωστόσο, μια άλλη παράμετρος μπορεί να κάνει… πιο εύκολα τα πράγματα.

Ποια είναι αυτή; Το γεγονός ότι ο Ατρόμητος δείχνει έντονο ενδιαφέρον για δύο ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Πλατέλλα και τον Δημήτρη Ανάκογλου. Δύο παίκτες που έχουν άριστες σχέσεις με τον Τραϊανό Δέλλα, έχει μεγάλη εκτίμηση στην ποδοσφαιρική τους αξία και θα ήθελε πολύ να τους έχει υπό τις οδηγίες του την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πάντως, η ΑΕΚ έχει διερευνήσει και μια άλλη περίπτωση νεαρού Έλληνα τερματοφύλακα, που δεν είναι άλλος από τον Σωκράτη Διούδη. Κι αυτός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπριζ, όμως στην περίπτωση του τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 250.000 ευρώ.