Συνάντηση ΑΕΚ-Περιφέρειας για την υπογειοποίηση

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος πήγε στην Περιφέρεια και έκανε μία ουσιαστική κουβέντα για το έργο της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια, που συνδέεται με το γήπεδο

 

Η ΑΕΚ περιμένει την άδεια ανέγερσης του γηπέδου της στη Νέα Φιλαδέλφεια τις επόμενες εβδομάδες και παράλληλα «τρέχει» κι άλλα θέματα, που σχετίζονται με την Αγιά Σοφιά και θα βρει μπροστά της στο άμεσο μέλλον. Όπως για παράδειγμα αυτό της υπογειοποίησης της Πατριάρχου Κωνσταντίνου και ενός τμήματος της Φωκών, στη Φιλαδέλφεια. Ένα έργο πολύ σημαντικό για να γίνει πράξη το γήπεδο και το οποίο ανήκει στη δικαιοδοσία της Περιφέρειας Αττικής. Εκεί βρέθηκε και συζήτησε για την υπογειοποίηση ο projectmanager της Αγια-Σοφιάς, Δημήτρης Ανδριόπουλος, σύμφωνα με την Ώρα.

Η υπογειοποίηση περνάει αποκλειστικά από τα χέρια της Περιφέρειας και στην ΑΕΚ δεν θέλουν να υπάρξουν προβλήματα και γι΄ αυτό υπήρξε το ραντεβού. Μία πρώτη ικανοποίηση μάλιστα βγήκε από πλευράς ΑΕΚ για όσα ακούστηκαν στη συνάντηση αυτή και στην Ένωση περιμένουν να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να ξεκινήσει αυτό το σπουδαίο έργο που θα αλλάξει και θα βελτιώσει, με την ολοκλήρωσή του, το κυκλοφοριακό της πόλης.