Πογιέτ: «Έχουμε ξανά δύο στόχους»

Ο Ουρουγουανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του για την επανέναρξη του κυπέλλου και ζήτησε να είναι όλοι έτοιμοι να βοηθήσουν

 

Έπειτα από τις χθεσινές εξελίξεις, εκτός από τα play off η ΑΕΚ θα έχει μπροστά της πλέον και το κύπελλο Ελλάδας, καλούμενη μάλιστα να δώσει διαδοχικά παιχνίδια μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Ο Γκας Πογιέτ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για την συγκεκριμένη εξέλιξη, έκανε λόγο για δύο στόχους πλέον και ζήτησε… ετοιμότητα.

«Είμαι βέβαιος πως γνωρίζετε όλοι ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις όλα δείχνουν ότι το κύπελλο θα γίνει. Το ξέραμε ότι μπορούσε να συμβεί αυτό, όμως τώρα φαίνεται ότι είναι το πιο πιθανό. Έχουμε λοιπόν ξανά δύο στόχους: Το κύπελλο και τα play off. Θα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα, θα χρειαστεί να δώσουμε πολλά παιχνίδια σε μικρό διάστημα.

Πρέπει όλοι να είστε έτοιμοι, γιατί είναι σίγουρο ότι όλοι θα χρειαστείτε. Πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να βοηθήσετε μόλις κληθείτε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πογιέτ στους παίκτες του.