Όλοι την Κυριακή στη Λιβαδειά για το Champions League

Ο Κώστας Κετσετζόγλου εξηγεί γιατί το ματς της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό είναι το πιο κρίσιμο, ίσως και των τελευταίων ετών, για την Ένωση.

Νομίζαμε ότι η ισοπαλία στην Καλλονή ήταν αδιάφορη και τώρα… τρέχουμε. Αν θεωρήσουμε ότι η αφαίρεση των 3 βαθμών από την ΑΕΚ θα παραμείνει, πράγμα που δεν είναι σίγουρο, τότε ο αγώνας της Κυριακής στη Λιβαδειά είναι ο πιο κρίσιμος της χρονιάς και πιθανότατα των τελευταίων, πολλών, ετών.

Ενα παιχνίδι θεωρητικά αδιάφορο που η σημασία του μπορεί να αποδειχθεί ασύλληπτη. Γιατί το γράφω αυτό; Γιατί την ΦΙΦΑ την είδα αγριεμμένη αφού πιεσμένη και απο τα δικά της τα θέματα αρχίζει να δείχνει πολύ αυστηρή στα θέματα διαφθοράς που πληγώνουν το ποδόσφαιρο. Σε χρόνο ρεκόρ πείστηκε ο Γκιρτζίκης να δωσει τους… εφτά για να κριθούν στην επιτροπή δεοντολογίας. Με τακτικούς δικαστές και προδιαγραφές ΦΙΦΑ. Με λίγα λόγια δεν προβλέπεται και πολυ ανθηρό το μέλλον των στελεχών – υπαλλήλων, διαιτητών και λοιπών στο ποδόσφαιρο. Για την κάρτα υγείας υπάρχει χρόνος μπροστά αλλά οι εφτά που οι κατηγορίες που τους βαραίνουν έχουν να κάνουν με καθαρά ποδοσφαρικά θέματα οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Από σήμερα ννοείται γιατί σε μια κανονική χώρα θα είχαν κριθεί από το ίδιο το ποδόσφαιρο πολυ νωρίτερα.

Ολο το άρθρο με ένα κλικ ΕΔΩ