Φουλ της άμυνας με… επίθεση

Μεταγραφικά είναι τα θέματα με τα οποία ασχολείται ο σημερινός αθλητικός Τύπος στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ

 

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Την περίπτωση του Ορμπάν εξετάζει η ΑΕΚ, σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία έχει τον 27χρονο Αργεντινό αριστερό μπακ, αλλά και στόπερ, πρώτο θέμα. Παράλληλα, για το κέντρο της άμυνας η εφημερίδα κάνει αναφορά και στους Ταβάρες και Ράφα που επίσης απασχολούν έντονα. Από εκεί και πέρα, για τους Ντιακιτέ, Πέδρο, Νούνο και Ντουράντο σημειώνει ότι είναι σε δεύτερο πλάνο, ενώ με την περίπτωση του Βιγιάλμπα, θα κινηθεί αργότερα. Στα υπόλοιπα μεταγραφικά γίνεται λόγος για ταξίδι των ανθρώπων της ΑΕΚ στην Πολωνία για να τσεκάρουν τον Σττεπίνσκι, ενώ στην poleposition είναι στην Ένωση για τον Καφού της Γκιμαράες. Αναφορά γίνεται και για τον Έρικ που τον περιμένει η ΑΕΚ την Παρασκευή το πρωί στην Αθήνα, όπως και στην γραπτή δήλωση του Κοντονή που αφορά την ΕΠΟ. Τέλος, υπάρχει και το θέμα με το ταξίδι της ΑΕΚ στο βομβαρδισμένο Βελιγράδι, για το φιλικό που έγραψε ιστορία με «χρυσά γράμματα».

SPORTDAY

Μεταγραφικό είναι το θέμα της εφημερίδας που αφορά την ΑΕΚ, με την Sportday να επισημάνει: «Κάνει Ψώνια… » και προσθέτει: «Πάει για παίκτη από την Αργεντινή, κουβέντα και για Παλομίνο», ενώ γίνεται αναφορά και στο φιλικό με την Παρτιζάν.

LIVE SPORT

Την περίπτωση του Μπουονανότε φέρεται να εξετάζει η Θέλτα και αυτό είναι το θέμα με το οποίο ασχολείται η εφημερίδα, η οποία τονίζει: «Κλείνει το μάτι στη Θέλτα. Ο Μπουονανότε θα ήθελε να γυρίσει Ισπανία και η ΑΕΚ δεν λέει όχι».

GOAL

Με τον Στεπίνσκι ασχολείται κατά κύριο λόγο η εφημερίδα, η οποία έχει ως τίτλο: «StepbyStep(inski)», προσθέτοντας: «Ξεκινά το σκάουτινγκ για τον 21χρονο επιθετικό. Οι Πολωνοί γράφουν ότι η Ρούξ ζητάει 2 εκατ. Ευρώ για να τον δώσει». Παράλληλα, γίνεται λόγος και στον Τζούροβιτς με τον οποίο φέρεται να υπάρχει συμφωνία σύμφωνα με δημοσιεύματα της Σερβίας.