Φορτσάρει η ΑΕΚ για να κλείσει Πογιέτ

Νέο ραντεβού του Μελισσανίδη με τον Ουρουγουανό, που μπορεί να είναι και το πλέον καθοριστικό

 

Νέο πολύ σημαντικό ραντεβού θα έχουν μέσα στην εβδομάδα οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Γκουστάβο Πογιέτ, με θέμα συζήτησης την παραμονή του Ουρουγουανού στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν. Οι δυο άνδρες έχουν συναντηθεί οι δυο τους, τουλάχιστον άλλες τρεις φορές στο παρελθόν και αυτή η συζήτηση που θα έχουν μέσα στην εβδομάδα μπορεί να είναι η πλέον καθοριστική… Ο Μελισσανίδης θέλει να συνεχίσει ο Πογιέτ στην ομάδα και του το έχει ξεκαθαρίσει. Έχει ακούσει τις απόψεις του Ουρουγουανού για το τι χρειάζεται η ομάδα, προκειμένου να βελτιωθεί αγωνιστικά, με τον «Τίγρη» να είναι αποφασισμένος να κάνει πράξη κάθε θέλημά του. Είτε αυτό έχει να κάνει με μεταγραφές, είτε σε οργανωτικά θέματα.

Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει λοιπόν, μεταξύ ΑΕΚ και Πογιέτ και στην Ένωση θέλουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του προπονητή στην ομάδα. Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται αυτή η συζήτηση να είναι και η τελευταία, πριν τη συμφωνία.

Στην ΑΕΚ θεωρούν δεδομένο πως αν ο Πογιέτ θέλει να μείνει, θα μείνει…  Γι’ αυτό και του έχουν ξεκαθαρίσει πως στην οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος ο προπονητής θα έχει έναν πάρα πολύ μεγάλο και σημαντικό ρόλο. Ακόμα και στις επιλογές νέων παικτών η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κάνει πράξη τα «θέλω» του Πογιέτ, προκειμένου να δημιουργηθεί μία ομάδα ικανή να χτυπήσει και να πάρει τίτλους τη νέα σεζόν, αλλά και να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο στην επιστροφή της στην Ευρώπη.