Πού πας ρε Καραμήτρο;;;

Άρθρο του Κώστα Κετσετζόγλου

 

Μια και ήρθε το τριήμερο και η διάθεση είναι καλή να ξεκινήσουμε με ένα ανέκδοτο που ταιριάζει με τα γεγονότα της Πέμπτης. Λίγο μπλακ αλλά παραδοσιακό. Πάμε…

Έκανε ο Καραμήτρος το στρατιωτικό του και πεθαίνει η μητέρα του….Τον φωνάζει ο λοχίας να του το πεί, αλλά του το λέει πολύ ξαφνικά, και ο Καραμήτρος λιποθυμά και τον πάνε στο νοσοκομείο. Μόλις συνήλθε και βγαίνει από το νοσοκομείο, έρχεται μήνυμα ότι πέθανε και ο πατέρας του.

Σκέφτεται ο λοχίας πώς στο καλό να του πει ότι πέθανε και ο πατέρας του, για να μην τον ξανατρέχουν στα νοσοκομεία. Φωνάζει λοιπόν τους στρατιώτες, τους στήνει σε μία γραμμή και φωνάζει: – Όποιος έχει πατέρα, να κάνει ένα βήμα μπροστά! Κάμποσοι στρατιώτες, μαζί και ο Καραμήτρος, κάνουν το βήμα. Το βλέπει ο λοχίας και λέει: – Που πάς, ρε Καραμήτρο;!!

Κάπως έτσι σαν το ανέκδοτο, τελείωσε πριν αρχίσει η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Κοντονή με τους Μελισσανίδη, Σαββίδη και Μαρινάκη. Όταν ειπώθηκε το «όποιος έχει μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα να κάνει ένα βήμα προς το… υπουργείο» πήγε να κάνει κι ο Μαρινάκης το βήμα του και τότε τον πάγωσε η φωνή του λοχία… Ντογιάκου: ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟ;;;

Μπορεί μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για το… κώλυμα του Μαρινάκη να έγινε ένας επικοινωνιακός πόλεμος και ο καθένας να έλεγε τα δικά του και για την πλευρά του, όμως το δεδομένο είναι ένα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί να έχει τις μετοχές του Ολυμπιακού και να έχει όλα τα οφέλη από την κερδοφορία της επιχείρησης του, αλλά με εισαγγελική βούλα αντιμετωπίζεται από το Ελληνικό ποδόσφαιρο ως υπόδικος.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ