Συντονισμό δράσεων με Ποτάμι εισηγείται κι επίσημα η Δημοκρατική Συμπαράταξη

Το Κεντρικό Συντονιστικό Συμβούλιο αποφάσισε να συνεχίσει τις πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση του χώρου του προοδευτικού κέντρου, παρόλο που ο Θεοδωράκης δεν ανταποκρίνεται στο φλερτ

Τις πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση του χώρου του προοδευτικού κέντρου συνεχίζει η Δημοκρατική Συμπαράταξη, ανανεώνοντας μάλιστα την πρόσκληση προς το Ποτάμι παρόλο που μέχρι στιγμής δεν έχει ανταποκριθεί ο Σταύρος Θεοδωράκης.

AdTech Ad

Το Κεντρικό Συντονιστικό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αποφάσισε ειδικότερα κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

1. Να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες συγκρότησης των Περιφερειακών οργάνων με την ανάδειξη Γραμματειών που θα έχουν την ευθύνη της λειτουργίας τους. Οι Γραμματείες θα οργανώσουν τον προγραμματισμό των τοπικών δράσεων μέχρι την Προγραμματική Συνδιάσκεψη. Ταυτόχρονα, θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες διαμόρφωσης των προγραμματικών θέσεων από τους θεματικούς τομείς στους οποίους συμμετέχουν εκπρόσωποι των κομμάτων και των κινήσεων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

2. Να συνεχίσει τις πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση του χώρου της Σοσιαλδημοκρατίας, της Ανανεωτικής Αριστεράς, του Προοδευτικού Κέντρου και της Πολιτικής Οικολογίας. Σε αυτή την κατεύθυνση προτείνουμε:

α) την άμεση συγκρότηση Επιτροπής με εκπροσώπους από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Κινήσεις Πολιτών) και εκπροσώπους από όλες τις δυνάμεις του χώρου (κόμματα, κινήσεις, ομίλους, δίκτυα, προσωπικότητες) η οποία θα δρομολογήσει τις σχετικές διαδικασίες.

β) τον συντονισμό δράσεων των Kοινοβουλευτικών Oμάδων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού.