Όλοι μαζί για την ανατροπή της ΕΠΟ

Οι Μελισσανίδης, Αλαφούζος και Σαββίδης έδωσαν «χέρια» και δεσμεύθηκαν ότι θα φτιάξουν ένα κανονικό ποδόσφαιρο

Η ιστορική συνάντηση ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ αλλά και άλλων εμπλεκόμενων φορέων που μπορούν από κοινού να αλλάξουν το τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ολοκληρώθηκε και ήδη βγαίνουν οι πρώτες πληροφορίες για όσα ειπώθηκαν.

Το βασικό θέμα του κοινού μετώπου είναι η ΕΠΟ και η πτώση της διοίκησής της . Εδώ και καιρό είχαμε κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση, όμως από εδώ και πέρα θα ενταθούν, ώστε με νόμιμο τρόπο να πέσει η διοίκηση Γκιρτζίκη και στη θέση της να μπει μία νέα διοίκηση που να είναι ίδια για όλες τις ομάδες και κυρίως να έρθει μία ΚΕΔ, η οποία επίσης να είναι για όλες τις ομάδες και όχι για να εξυπηρετεί συμφέροντα του ενός… Η στόχευση είναι η νίκη στις εκλογές της ΕΠΟ τον Οκτώβριο, από το ψηφοδέλτιο που θα στηριχθεί από τις τρεις μεγάλες ομάδες, αλλά και άλλες…

Είναι πάντως δεδομένο πως αν βρεθεί νόμιμος τρόπος ώστε να φύγει νωρίτερα η διοίκηση Γκιρτζίκη και η παρέα του, θα κάνουν ό,τι μπορούν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για να τρέξουν νωρίτερα τις εξελίξεις.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συζήτηση τόνισε πως η ΑΕΚ είναι πιο ριγμένη ομάδα από την απόφαση Κοντονή, να διακόψει το Κύπελλο (αφού είχε πολλές πιθανότητες να το κατακτήσει), όμως την στήριξε γιατί το πρώτο πράγμα που απασχολεί την ΑΕΚ είναι να πέσει αυτή η διοίκηση της ΕΠΟ και να έρθει μία άλλη που να εγγυάται ένα κανονικό ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά στη συνάντηση του Μποροβήλου που ζήτησε μεταξύ όλων των ομάδων της Σούπερ Λίγκα, την Τρίτη, θα είναι σίγουρα Αλαφούζος και Σαββίδης ενώ δεν είναι γνωστό ακόμη αν θα είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Υπάρχει όμως η πιθανότητα για πρώτη φορά να δώσει το «παρών».