Εξαντλείται η υπομονή της ΑΕΚ με τον Σκουρλέτη

Τώρα τι ακριβώς περιμένει, αναρωτιούνται οι άνθρωποι της Ένωσης

 

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης δήλωνε πως θα περίμενε (ακόμα και εκτός χρόνου) την έγκριση από την Περιφέρεια Αττικής της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του γηπέδου της ΑΕΚ. Αφού θα γινόταν αυτό, τόνισε θα προχωρούσε και αυτός.

Η Περιφέρεια έδωσε την έγκριση της στις 29 Ιανουαρίου και στην Ένωση θεωρούσαν πως ο υπουργός θα τηρούσε όσα έλεγε. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έστελνε το θέμα στην αρμόδια επιτροπή που θα οριστικοποιούσε τους περιβαλλοντικούς όρους και στη συνέχεια έβαζε την υπογραφή που ανοίγει τον δρόμο για την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Από τότε όμως δεν έχει γίνει ουσιαστικά τίποτα. Έχουν περάσει 20 μέρες, έχει παρέλθει κάθε νόμιμο όριο και ο υπουργός και έχει κάνει όσα έλεγε με την υπομονή της ΑΕΚ να εξαντλείται. Γνωρίζουν πως η κυβέρνηση αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα όμως πρόκειται για ένα θέμα απλό και σε καμία περίπτωση χρονοβόρο. Στην Ένωση κράτησαν και κρατούν χαμηλούς τόνους πάνω στο θέμα αλλά αναρωτιούνται: “Τότε περίμενε την Περιφέρεια, τώρα τι ακριβώς περιμένει;”.