Αυστραλία: Τις απήγαγε, προσπάθησε να τις κάνει σκλάβες του σεξ και τις σκοτώσει!

Οι δύο κοπέλες γλίτωσαν την τελευταία στιγμή

 

Από βέβαιο και βίαιο θάνατο γλίτωσαν την τελευταία στιγμή δύο 20χρονες κοπέλες από την Αυστραλία.

Οι κοπέλες έπεσαν θύματα απαγωγής από έναν 59χρονο, ο οποίος στη συνέχεια τις χτύπησε πολύ άσχημα για να τις βιάσει και να τις κάνει «σκλάβες του σεξ», ενώ προσπάθησε να τις σκοτώσει. Τελικά γλίτωσαν όταν η μία από τις δύο κατάφερε να το σκάσει και να ειδοποιήσει τις αρχές.

Το περιστατικό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, καθώς ο δράστης ήταν πολύ γνωστός στην κοινότητα και υπεράνω κάθε υποψίας.

Οι δύο 20χρονες κοπέλες είναι διεθνείς πεζοπόροι, και προσπαθούσαν να καλύψουν τη διαδρομή από την Αδελαΐδα έως τη Βικτόρια. Κάποια στιγμή συνάντησαν τον 59χρονο άνδρα, όταν τους βρήκε το βράδυ κοντά στο Σολτ Λέικ, όπου έμειναν για να περάσουν τη νύχτα.

Ο 59χρονος άνδρας κατάφερε να τις καθηλώσει και να τις μεταφέρει σε δικό του χώρο και σε καθεστώς αιχμαλωσίας να υλοποιήσει τις αρρωστημένες του σκέψεις. Στόχος του ήταν να τις εκμεταλλευτεί και κατόπιν να τις σκοτώσει και τις εξαφανίσει.

Οι δύο νεαρές γυναίκες γλίτωσαν όταν η μία κατάφερε να δραπετεύσει και να φτάσει σε ένα χωριό ψαράδων, αναφέροντας την κόλαση που είχε ζήσει και την αιχμαλωσία της φίλης της. Οι ψαράδες έσπευσαν στο σημείο και απελευθέρωσαν τη δεύτερη κοπέλα. Οι δύο νεαρές γυναίκες βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ, ενώ είχαν πολλαπλές πληγές και χτυπήματα σε πολλά σημεία του σώματός τους.