Χαρούμενος για τις μεταγραφές ο Πογιέτ

Οι προσωπικές επιλογές των Πέκχαρτ, Ζουκουλίνι, οι προσπάθειες για ακραίο και η συνολική ικανοποίηση του Ουρουγουανού τεχνικού

 

Ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει από σήμερα στη διάθεσή του τα δύο νέα αποκτήματα της ΑΕΚ, τον Μπρούνο Ζουκουλίνι και τον Τόμας Πέκχαρτ, τους οποίους μάλιστα είδε να μπαίνουν αρκετά… φορτσάτοι στις προπονήσεις της ομάδας. Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή που ήρθαν στην Ελλάδα οι δύο ποδοσφαιριστές, ο Ουρουγουανός τεχνικός μιλάει συνεχώς μαζί τους (συνέφαγαν κιόλας), προκειμένου να τους βοηθήσει να ενταχθούν γρήγορα στην ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής της ΑΕΚ παρουσιάζεται ιδιαίτερα χαρούμενος στους συνεργάτες του για την απόκτηση του Τσέχου επιθετικού και του Αργεντινού μέσου. Πρόκειται, άλλωστε, για δύο ποδοσφαιριστές που τους γνώριζε προσωπικά, αποτελούσαν επιλογές του (δήλωσε και δημόσια ότι ήταν εξ αρχής στη λίστα του) έπαιξε σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια των συζητήσεων και η ολοκλήρωση των μεταγραφών τους θεωρεί ότι θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στο υπόλοιπο της σεζόν.

Σίγουρα, ο Πογιέτ θα ήθελε και έναν ακραίο επιθετικό, όπως επίσης έχει πει και δημόσια. Όμως, συμμετέχοντας και ο ίδιος στις επαφές που έγιναν, γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι η ομάδα κατέβαλε σημαντική προσπάθεια σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις, όμως ξέρει και τους λόγους για τους οποίους δεν προχώρησαν, που ήταν διαφορετικοί σε κάθε περίπτωση. Ωστόσο, με τη μεταγραφική περίοδο να έχει ολοκληρωθεί, ο προπονητής πιστεύει ότι μπορεί μέσα από το υπάρχον ρόστερ να βρει τις λύσεις.