Σε ανοιχτή γραμμή ΑΕΚ και Μπέτις

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρεται στις επαφές που γίνονται ανάμεσα στον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, τόσο για τον Βαντίγιο για τον οποίο η Ένωση έχει τον πρώτο λόγο, όσο και για τους Ζόρντι και Καντίρ

Έντονο είναι το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Αλβάρο Βαντίγιο, με το συμβόλαιο του 21χρονου να λήγει το καλοκαίρι και την Ένωση να κάνει προσπάθεια για να τον αποκτήσει από τώρα. Μάλιστα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα και συγκεκριμένα με εκτενές ρεπορτάζ της «Deportivo el decano», στην Μπέτις σκέφτονται ακόμα και το ενδεχόμενο της λύσης του συμβολαίου του, προκειμένου να βρει πιο εύκολα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Και εκεί οι Ισπανοί εμπλέκουν την ΑΕΚ και τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει ο Μιλοβάνβις με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Βλάντα Στόσιτς.

Ωστόσο, στο ίδιο ρεπορτάζ εμπλέκονται και άλλοι φερόμενοι στόχοι της ΑΕΚ, όπως ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός, Ζόρντι, με μεγάλη θητεία στην PrimeraDivision, αλλά και ο 32χρονος Αλγερινός μεσοεπιθετικός, Καντίρ, ο οποίος όμως είναι δανεικός από την Μαρσέιγ στην Μπέτις. Οσο για το δημοσίευμα, αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Η Μπέτις συνεχίζει να αναζητά τρόπους για να λύσει τη συνεργασία με παίκτες που δεν έχουν λεπτά συμμετοχής και δεν έχουν την εμπιστοσύνη του Πέπε Μέλ και της διοίκησης. Ο ένας είναι ο Ζόρντι. Στη Μπέτις γνωρίζουν το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, αλλά ο Εντουάρντο Μαθία (σ.σ. τεχνικός διευθυντής) δεν έχει ακόμη αποφασίσει. Η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή με την Μπέτις για να ενημερωθεί για την κατάσταση και τι θέλει ο παίκτης. Προς το παρόν, δεν έχει αποφασιστεί τίποτα, ούτε ο Μαθία έχει συμφωνήσει με τους Έλληνες. Ο Αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς διατηρεί μια εξαιρετική σχέση με τον Βλάντα Στόσιτς, αθλητικού διευθυντή του συλλόγου και έχει τον πρώτο λογό για τους Βαντίγιο και Καντίρ που δεν υπολογίζονται από τη Μπέτις. Μέχρι τώρα πάντως δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από απλές διερευνητικές επαφές».