Οι δανεισμοί και οι αποχωρήσεις

Ποιοι οδεύουν προς δανεισμό, ποιοι προς λύση συμβολαίου και ποιοι θα φύγουν δύσκολα από τα Σπάτα

Η πρόθεση της ΑΕΚ να μειώσει τον αριθμό των παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ της είναι δεδομένη και έχει εκφραστεί δημόσια και από τον Γκουστάβο Πογιέτ. Μάλιστα, έχουν ήδη αρχίσει να διαφαίνονται οι προθέσεις της Ένωσης, όσον αφορά τη διαχείριση του κεφαλαίου «αποχωρήσεις». Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος έχει ενημερωθεί ότι πρόθεση της ομάδας είναι να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Οι Δημήτρης Γροντής και Σταύρος Πεταυράκης είναι πολύ πιθανό να κληθούν να συζητήσουν για την ελευθέρας τους από τη στιγμή που το καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιό τους. Επίσης, με δεδομένο ότι η ΑΕΚ έχει αυτή τη στιγμή πέντε τερματοφύλακες (Μπαρόχα, Ανέστη, Βούρα, Καραγκιολίδη, Ντούνη), δεν θα είναι έκπληξη αν επιδιωχθεί η αποχώρηση τουλάχιστον ενός, με τον Καραγκιολίδη να είναι.. φαβορί με δεδομένο ότι προσπάθεια να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών είχε γίνει και το καλοκαίρι.

Όσον αφορά τον Μακόλεϊ Κρισάντους, τα δεδομένα καταγράφηκαν και αναλύθηκαν στα σημερινά ρεπορτάζ, με αφορμή τον έντονο διάλογο που είχε με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Για τον Δημήτρη Ανάκογλου κάποια απόφαση δεν έχει υπάρξει. Δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής, εμφανίζεται προβληματισμένος, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μόνο αν έφερνε κάποια πρόταση (για δανεισμό ή πώληση) η ΑΕΚ θα συζητούσε την αποχώρησή του.