«Ναι» από όλες τις υπηρεσίες για την «Αγιά Σοφιά»

Με την λήξη της προθεσμίας για την υποβολή γνωμοδοτήσεων, επιβεβαιώθηκε επίσημα ότι όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες γνωμοδότησαν θετικά για την Μελέτη του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

Η προθεσμία που είχαν οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες προκειμένου να υποβάλουν τις γνωμοδοτήσεις του για την ΜΠΕ της «Αγιά Σοφιάς» ολοκληρώθηκε ουσιαστικά με το κλείσιμο των υπηρεσιών του ΥΠΑΠΕΝ και ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε και επίσημα αυτό που ως πληροφορία υπήρχε από πριν στην πλευρά της ΑΕΚ: όλες οι υπηρεσίες που κλήθηκαν να συμμετάσχουν στη διαδικασία, γνωμοδότησαν θετικά για την Μελέτη της «Αγιά Σοφιάς» χωρίς κάποια άλλη παρατήρηση. Κάτι που σημαίνει ότι η μοναδική αρνητική εισήγηση προς το ΥΠΑΠΕΝ είναι αυτή του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, που έχει καθαρά… συμβουλευτικό ρόλο στη διαβούλευση.

Όπως έχει γίνει γνωστό, αύριο -που ολοκληρώνεται και τυπικά η διαβούλευση- άνθρωποι της ΑΕΚ θα βρεθούν στο Υπουργείο, προκειμένου να συζητήσουν με στελέχη των υπηρεσιών του επί τεχνικών θεμάτων. Σε αυτή τη συνάντηση αναμένεται να ενημερωθούν και για τις επιτροπές που αποφασίστηκε να συσταθούν σε Περιφέρεια και Υπουργείο, ώστε να οργανωθούν τα επόμενα βήματα για το έργο.