«Δεν βλέπω την ώρα να κάτσω στον πάγκο μας, μπροστά στον κόσμο μας»

Ο Γκουστάβο Πογιέτ έδειξε πόσο πολύ αδημονεί για την πρώτη του… γνωριμία με τους οπαδούς της ΑΕΚ -Τι είπε για τον Αστέρα Τρίπολης, το ντέρμπι με τον ΠΑΟ και την επιστροφή του Τζιμπούρ

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών ανέφεραν ότι ο Γκας Πογιέτ έχει αποκαλύψει στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι δεν βλέπει την ώρα για το πρώτο του παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, μπροστά στον κόσμο της Ένωσης. Και σε αυτό στάθηκε στις δηλώσεις που έκανε στη Nova, εν όψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε αρχικά στο ντέρμπι της Λεωφόρου: «Ήταν θαυμάσια εμπειρία το ντέρμπι. Εμείς θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά όπως πήγε το ματς δεχόμαστε και την ισοπαλία», τόνισε και στη συνέχει αναφέρθηκε στο ματς της Κυριακής: «Έχω δει 2,5 παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε σε εσάς, θα πω στους παίκτες μου πως θα παίξουμε».

Σχετικά με την δική του φιλοσοφία και το πότε θα ξεκινήσει να… βάζει δικά του στοιχεία μέσα στην ομάδα ο Ουρουγουανός είπε: «Αργά – αργά αρχίζουμε να βάζουμε την φιλοσοφία μας. Αλλά αργά-αργά. Δεν θα κάνουμε δραστικές αλλαγές για να μην μπερδευτεί και ο ποδοσφαιριστής. Όχι άμεσες, όμως, σιγά-σιγά. Εξαρτάται από την αντίληψη των παικτών αν θα γίνει σε μικρό χρόνο ή αν χρειαστεί αυτό μήνες».

Για το γεγονός ότι την Κυριακή θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο κοινό της ΑΕΚ, είπε: «Δεν βλέπω την ώρα να κάτσω στον πάγκο μας, μπροστά στον κόσμο μας. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι γνωστές οι αντιδράσεις των Ελλήνων οπαδών. Είναι κάτι το εκπληκτικό να το ζεις και όχι να το βλέπεις».

Τέλος, για την επιστροφή Τζιμπούρ, Αραβίδη, είπε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία, θα έχουμε επιλογές. Ηταν το μόνο δύσκολο σημείο που είχαμε στον αγώνα με τον ΠΑΟ. Εξαρτάται από τις δύο επόμενες ημέρες για τον Τζιμπούρ, πως θα έχει γίνει η αποκατάσταση. Ήταν δύσκολο γιατί προέρχεται από τραυματισμό».