Τον συναντά ξανά μετά την Ξάνθη…

322

Γιατί η ΑΕΚ είχε εκφράσει παράπονα στον Γιώργο Κύζα, για την διαιτησία του στο παιχνίδι με την ομάδα της Θράκης και η στάση της μετά τον ορισμό του

Ο Γιώργος Κύζας, που θα διευθύνει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, είχε… συναντηθεί με την Ένωση στο παιχνίδι της Ξάνθης. Σε εκείνο το ματς ο ρέφερι από τη Δράμα είναι εισπράξει τα δικαιολογημένα παράπονα των ανθρώπων της Ένωσης για τη συνολική διαιτησία του. Οι λόγοι; Καταρχήν, ο ρέφερι από την Δράμα επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι στους γηπεδούχους, ενώ παρά το… στιλ παιχνιδιού που είχε διαλέξει κάθε ομάδα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είδαν περισσότερες κάρτες από αυτούς της Ξάνθης (5-4!). Συν τοις άλλοις, στα τελευταία λεπτά του αγώνα, είχε αρνηθεί στην Ένωση κάποια φάουλ κοντά στην περιοχή των γηπεδούχων.

Έπειτα από την απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει τον Κύζα στο ντέρμπι του Σαββάτου, στην ΑΕΚ δεν θα μπορούσαν να μην επισημάνουν ότι ο διαιτητής από την Δράμα έγινε μόλις σήμερα το πρωί διεθνής (κάτι που θεωρήθηκε έκπληξη) και αμέσως μετά ήταν αυτός που επιλέχθηκε να διευθύνει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, αυτό που τονίζεται είναι ότι εύχονται να μην θυμάται κανείς τη διαιτησία του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.