Επόπτης που δεν βλέπει αυτό το οφσάιντ παραδίδει το σημαιάκι

Άρθρο του Κώστα Κετσετζόγλου

 

Πρέπει να το παραδεχτούμε. Με τα Γιάννενα φύγαμε από τα γήπεδο εκστασιασμένοι από το δεύτερο γκολ. Χθες φύγαμε ανακουφισμένοι πρώτιστα, κυρίως λόγω της τελευταίας φάσης. Παρεμπιπτόντως επόπτης που δεν βλέπει το οφσάιντ αυτό στην τελευταία φάση του αγώνα κι ενώ το ματς παίζεται πολύ απλά ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΙΑΚΙ. Κι αν δεν το βλέπει επειδή είναι αρρωστος και συνεχίζει να παίζει τότε πάει… Δυο φορές. Είναι πολύ απλό. Και πάμε παρακάτω. Στο σημαντικότερο.

Η ΑΕΚ νίκησε. Νίκησε δίκαια. Ήταν καλύτερη και είχε περισσότερες ευκαιρίες. Ανεξάρτητα από το αν έπαιξε όσο καλά μπορούσε, ανεξάρτητα από τα… κουφά που είδαμε στην αρχική ενδεκάδα και την διάταξη της ομάδας στο γήπεδο. Πρώτα οι τρεις βαθμοί, ακολουθούν όλα τα άλλα…

Πάμε στα άλλα. Το ευχάριστο είναι ότι η ΑΕΚ νικάει. Έκανε το 3 στα 3 στην έδρα της. Τρεις νίκες με διαφορετικά σενάρια και διαφορετικές δυσκολίες η κάθε μία αλλά νίκες. Επίσης η ομάδα παλεύει μέχρι το τέλος. Όλα τα ματς. Με κύριο μέλημα να σκοράρει ακόμη και στο τελευταίο λεπτό, ανεξάρτητα αν το πετυχαίνει πάντα που δεν γίνεται και… πάντα, και με προσπάθεια αποφυγής του γκολ. Επίσης έχει παίκτες. Έχει ρόστερ που της επιτρέπει να βάζει πάντα παίκτες εν δυνάμει ενδεκάδας ή βασικότατους που για κάποιο λόγο μένουν έξω όπως έγινε χθες με τον Μπουονανότε ή στην Τούμπα με τον Μάνταλο.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ