Βαρούχας: Ήταν πέναλτι στον Σιμόες

Ο καθηγητής διαιτησίας ήταν ξεκάθαρος σχετικά με τη φάση του 76’ όπου ο Κάτσε ανέτρεψε τον Σιμόες

 

Για τη φάση του 76’ στην Τούμπα, όπου ο Κάτσε ανέτρεψε τον Σιμόες, κλήθηκε να μιλήσει ο Παναγιώτης Βαρούχας. Ο καθηγητής διαιτησίας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ δικαιολογημένα έχει παράπονα για τον μη καταλογισμό πέναλτι εις βάρος του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά αναφέρθηκε για:

-το αν έγινε πέναλτι πάνω στον Σιμόες στη φάση του 76′ λεπτού και το αν είναι καλός διαιτητής ο Σιδηρόπουλος: «Συμφωνώ με την άποψη σας. Η πραγματικότητα είναι αυτή, δεν μασάω τα λόγια μου. Ο Σιδηρόπουλος είναι από τους καλύτερους Έλληνες διαιτητές, αν όχι ο καλύτερος. Δεν έχει νεύρα και δεν τα μεταφέρει στους διαιτητές. Φυσικά και είναι πέναλτι. Αφού ο παίκτης τραυματίστηκε και φάνηκε ότι δεν έκανε ψέματα τον τραυματία. Πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν βελτιώσει τη συμπεριφορά τους.

Ο Σιδηρόπουλος έχει τη φάση στο… πιάτο. Στο δευτερόλεπτό πάνω χάνεις τη φάση και η αμφιβολία τον έκανε να τη χάσει. Θεωρώ ότι έκανε λάθος ο διαιτητής, όπως λάθος έκανε και ο Σοϊλέδης. Οι τοποθετήσεις των προπονητών πάντως ήταν καλές Βλέπω ότι πάει κάτι να γίνει. Δηλαδή, αυτόν τον κοπρίτη πρέπει να τον σταματήσουν οι διπλανοί του».

-το αν πιστεύει ότι θα μπει το «ψυγείο» ο Σιδηρόπουλος: «Όταν κάποιος χάσει τον βαθμό τι να πεις. Όταν ένα διαιτητής προβληματίζει συνέχεια είναι το θέμα, τώρα μπορεί να τιμωρηθεί μια αγωνιστική και τι θα γίνει; Ο άλλος στην Κομοτηνή πήγε και έδωσε οφσάιντ από ελεύθερο. Αυτός που τον όρισε δεν είδε την πορεία του».

-την απομάκρυνση του Τσαχειλίδη από την ΚΕΔ: «Ακόμα δεν πήγαμε στην τρίτη αγωνιστική και γίνεται αλλαγή. Αυτό σημαίνει ότι κάτι υπάρχει. Αλλά και να μην υπάρχει, βάζεις τον άλλον στη διαδικασία να αναρωτιέται το τι συμβαίνει. Άλλο που δεν θέλει κι ο κόσμος, άλλο που δεν θέλετε κι εσείς οι δημοσιογράφοι. Το παιδί ο Σωμαρακάκης, τί να κάνει. Τον βάζεις πέρυσι και τον αλλάζει, φέτος τον επαναφέρεις. Τι να κάνει; Προκαλείς μια αναστάτωση με αυτόν τον τρόπο. Λένε: όλα καλά και μετά κάνουν αλλαγές».