Το τέλος της παρατεταμένης αλητείας πλησιάζει

Άρθρο του Κώστα Κετσετζόγλου

 

Εδώ είμαστε και πάλι. Οι εκλογές πέρασαν και εύχομαι να κάνουμε μερικά χρόνια μέχρι να ξαναψηφίσουμε γιατί καταντήσαμε… αηδία.
Έτσι κι αλλιώς αυτή την φορά το διακύβευμα ήταν πολύ μικρότερο, το πρόγραμμα στάνταρ και από εδώ και πέρα… καλό κουράγιο που είχε πει από το 2010 ο Στρος Καν που έβλεπε μακριά. Και η ζωή συνεχίζεται. Αυτή που γράφεται με μικρό ζ γιατί η άλλη θα κάνει ένα διάλειμμα.

Ευτυχώς μόνο το περιθωριακό κόμμα που δεν μπήκε στην Βουλή ασχολήθηκε σε αυτές τις εκλογές με την ΑΕΚ, το γήπεδο της και τον ηγέτη της οπότε δεν αναγκαστήκαμε κι εμείς να ασχοληθούμε καθόλου όπως στις προηγούμενες που χωρίς να καταλάβει το πως ο ΣΥΡΙΖΑ, ή μάλλον πολλά στελέχη του, παπαγάλιζαν τις αερολογίες του Άρη που τον έκαναν δήμαρχο και τους πούλησε μια εβδομάδα πριν τις εκλογές και είχαν αναγκάσει την οικογένεια της ΑΕΚ σε… νόμιμη άμυνα.

Τελικά ο χρόνος και ο νόμος μας δικαίωσαν και από την άλλη πλευρά έμπρακτα σε κάποιες περιπτώσεις το κυβερνών κόμμα έδειξε πως κατάλαβε το λάθος του. Τώρα επειδή ξέμεινε μια γενική γραμματέας του Λαφαζάνη και πήρε την εξωφρενική απόφαση – χατιράκι στον Άρη δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τον τωρινό ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή όμως δύο χρόνια έχουμε καθυστερήσει χωρίς λόγο εξαιτίας στελεχών, δημάρχων και υπουργών καλό θα είναι να γίνουν κάποιες δυναμικές κινήσεις από τη νέα κυβέρνηση που ανοικτά στηρίζει το έργο μετά την απόφαση του ΣΤΕ ώστε να κερδηθεί λίγος από τον χρόνο που χάθηκε εξαιτίας κάποιων που τελικά, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, έφυγαν κι από το κόμμα.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ