Κακλαμάνης: Η μόδα Τσίπρα πέρασε, τώρα έχουμε μόδα Βαγγέλα

«Μόδα Βαγγέλα» εκτίμησε ότι έχουμε πλέον ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης κατά την παρουσίαση της «γαλάζιας καμπάνιας» στο λεκανοπέδιο Αττικής.

 

 

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το εάν έδωσε κάποια συμβουλή στον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη εν όψει του πρώτου debate απόψε, απάντησε: «Του είπα ένα μόνο πράγμα, τον Ιανουάριο ήταν μόδα ο Τσίπρας, τώρα ο Βαγγέλας είναι μόδα. Η μόδα Τσίπρα πέρασε, τώρα έχουμε μόδα Βαγγέλα. Περνάει και στη νεολαία, γιατί δεν είναι δήθεν».

Εκτίμησε μάλιστα ότι υπάρχει περιθώριο ακόμη μεγαλύτερης συσπείρωσης της ΝΔ από αυτό που αφήνουν τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων. Και αυτό διότι όπως σημείωσε οι δημοσκοπήσεις υπολογίζουν τη συσπείρωση της ΝΔ στο 75% με βάση τα ποσοστά του Ιανουαρίου, ενώ για τη Συγγρού βάση αναφοράς και στόχος είναι τα ποσοστά του 2009.

Σχολιάζοντας την επιχειρηματολογία ΣΥΡΙΖΑ περί νέου και παλιού, ο κ.Κακλαμάνης είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ είμαι ιδιαίτερα περήφανος που είμαι παλιός και ο πατέρας μου έλεγε ο νέος στο κουπί και ο γέρος στο τιμόνι».

Σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Εάν πάρουμε την εντολή θα απευθυνθούμε και στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δε θα πέσουμε και στα γόνατα να τον εκλιπαρήσουμε. Αν θέλει να το πιάσει το μπαλάκι ο Τσίπρας ας το πιάσει.  “Από το κράτος είμαι εγώ” που λέει ο κ.Τσίπρας πρέπει να προσγειωθεί, γιατί η κατάσταση άλλαξε και πρόλαβε ο Βαγγέλης και του πήρε τη μπουκιά από το στόμα», τόνισε.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι: «Ο Βαγγέλης θέλει και παραθέλει να είναι πρωθυπουργός».

Χαρακτήρισε πετυχημένο το «εξαιρετικά υπερβατικό σποτ Λαφαζάνη» όπως είπε. Αποκάλεσε μάλιστα τον πρόεδρο της ΛΑΕ «συντηρητικοαριστερό», ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό του «αναρχικό της δεξιάς».

Ο κ.Κακλαμάνης αναλύοντας τη στρατηγική των εκλογών τόνισε ότι το λεκανοπέδιο Αττικής θα αναδείξει το νικητή και ανέφερε ότι για αυτό η ΝΔ θα ρίξει το βάρος στις περιφέρειες αυτές.

Θα πραγματοποιηθούν 25 εκδηλώσεις βουλευτών, με την κεντρική εκδήλωση της Αθήνας όπου θα μιλήσει ο κ.Μεϊμαράκης να έχει οριστεί για την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, αν και ο χώρος δεν έχει κλειδώσει.

Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου πάντως που ο κ.Τσίπρας θα πραγματοποιεί τη δική του κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα, ο κ.Μεϊμαράκης θα μιλήσει σε εκδήλωση των γυναικών της ΝΔ στο ξενοδοχείο Κάραβελ.

Θα έχει προηγηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου συγκέντρωση των υποψηφίων βουλευτών της Β’ Αθηνών στο Μαρούσι και μεθαύριο Παρασκευή εκδηλώσεις στα ξενοδοχείο Olympic Royal και Parc.