Δήλωση – έκπληξη Μιλοβάνοβιτς: Θα κάνουμε μαζί με τον Μπάγεβιτς τα πάντα για να φέρουμε τον Ιμπίσεβιτς

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής μιλώντας σε ιστοσελίδα της Βοσνίας προαναγγέλει μεγάλο μπαμ για την τελευταία μεταγραφή της ΑΕΚ

 

Με μια δήλωση έκπληξη που έχει κάνει στην έγκυρη Βοσνιακή ιστοσελίδα sportsport.ba ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προετοιμάζει τον κόσμο της ΑΕΚ για μια τεράστια μεταγραφή. Παρότι η Ενωση μέχρι τώρα δεν έχει ασχοληθεί με παίκτες υψηλού κόστους φαίνεται πως πάει για την μεγάλη βόμβα της τελευταίας στιγμής με τον Ιμπίσεβιτς, έναν παίκτη που όσο και να ρίξει το κασέ του από τα 2.300.000 ευρώ που παίρνει στη Στουτγκάρδη θα ειναι αν αποκτηθεί από την Ενωση ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του Ελληνικού πρωταθλήματος και μακράν ο πιο ακριβός της ΑΕΚ. Προφανώς μετά την τελευταία σύσκεψη με τον Δέλλα, που τους τόνισε ότι θέλει πολύ τον Ιμπίσεβιτς αλλά και άλλους παίκτες αυτού του επιπέδου,  οι Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς σε συνεργασία με την ηγεσία της ΑΕΚ αποφάσισαν να αλλάξουν την πολιτική της ομάδας που απείχε από μεταγραφές μεγάλου κόστους και πάνε για το μεγάλο μπαμ που αδιαμφισβήτητα αν γίνει θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τις ελπίδες της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Μια μεταγραφή που οι ίδιοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ τις προηγούμενες μέρες την θεωρούσαν εκτός πλάων τους φαίνεται πως έχει πιθανότητες να γίνει αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του καθ ύλην αρμόδιου Μιλοβάνοβιτς. Σημαντικός φυσικά και ο Ρόλος του Μπάγεβιτς που είναι από τα πιο αξιοσέβαστα πρόσωπα στο Βοσνιακό ποδόσφαιρο ενώ είναι ο άνθρωπος που επηρρεάζει περισσότερο από όλους τον άνθρωπο που παίρνει τέτοιες σημαντικές αποφάσεις. Μεγάλη σημασία έχει το γεγονός πως ακόμη κι αν δεν γίνει η μεταγραφή Ιμπίσεβιτς φαίνεται από τα λεγόμενα του Μπράνκο πως η ΑΕΚ έχει βάλει ψηλά τον πήχη και οι οπαδοί της πρέπει να περιμένουν εντυπωσιακό κλείσιμο των μεταγραφών με γκολτζή μεγάλης αξίας.

Ακολουθούν οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Μιλοβάνοβιτς: «Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, είναι ότι ο Ιμπίσεβιτς είναι ένας φοβερός παίκτης στον οποίο έχω απεριόριστη εκτίμηση. Τις επόμενες μέρες θα κάνουμε τα πάντα για να τον φέρουμε στην ΑΕΚ. Ο κόσμος αυτό που πρέπει να ξέρει είναι ότι ο Ιμπίσεβιτς είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Την ίδια ώρα η ΑΕΚ είναι ένα τεράστιο club. Αυτά συμβαδίζουν, έτσι δεν είναι;».

Σε ότι αφορά την συμμετοχή του Μπάγεβιτς ο Μιλοβάνοβιτς τόνισε: «Ο κ. Μπάγεβιτς ξέρει πολύ καλά τον Ιμπίσεβιτς και έχει παίξει ρόλο στις διαπραγματεύσεις αυτής της μεταγραφής! Επαναλαμβάνω πως η ΑΕΚ είναι ένα τεράστιο club το οποίο έχει βλέψεις για τον τίτλο»!