Στην Εθνική Αραβίδης, Πλατέλλας!

Ο Τσάνας τους πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή της Εθνική μας – Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ με τα “συγχαρητήρια” προς τους παίκτες της

 

Σημαντική ημέρα για τους Χρήστο Αραβίδη και Βαγγέλη Πλατέλλα, καθώς κλήθηκαν στην αποστολή της Εθνική μας ομάδας για τα ματς με Φινλανδία και Ρουμανία. Η ΑΕΚ μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας το γεγονός, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στους παίκτες της.

Στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για τα παιχνίδια με τη Φινλανδία και τη Ρουμανία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2016 κλήθηκαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Κώστα Τσάνα, ο Χρήστος Αραβίδης και ο Βαγγέλης Πλατέλλας. 
Θερμά συγχαρητήρια στους δύο ποδοσφαιριστές από ολόκληρη την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια για την ευόδωση της συνεπούς προσπάθειας που έχουν καταβάλλει τα τελευταία χρόνια. 
Η στελέχωση των εθνικών ομάδων με ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αποτελεί εκτός από τιμή για τον σύλλογο και σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας για την επιστροφή της ομάδας μας στο υψηλό επίπεδο που επιβάλλουν το μέγεθος και η ιστορία της.