Ζωή Κωνσταντοπούλου: Θέμα ωρών η κατάθεση πρότασης μομφής

Στα χέρια των βουλευτών όλων των κοινοβουλευτικών ομάδων εκτός από την Χρυσή Αυγή, έχει φτάσει το κείμενο της πρότασης μομφής εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου από το Ποτάμι.
Όπως δήλωσε στο Mega ο Γιώργος Αμυράς: «Από τη στιγμή που η κυβέρνηση δεν τολμά να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, ας το λύσει η Βουλή. Γι’ αυτό εμείς οι βουλευτές του Ποταμιου πήραμε την πρωτοβουλία και ανοίξαμε τον δρόμο. Καταθέσαμε στα κόμματα ένα σχέδιο πρότασης μομφής κατά της κ. Κωνσταντοπούλου έτσι ώστε όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Στο κείμενο που έχουν ετοιμάσει οι βουλευτές του Ποταμιού και αναζητούν υπογραφές για την κατάθεση της στη Βουλή την κατηγορούν ότι παραβιάζει την ουσία του Συντάγματος.
«Έχει μετατρέψει την εθνική αντιπροσωπεία, το διοικητικό προσωπικό και το κανάλι της Βουλής σε προσωπικό της τσιφλίκι για την εξυπηρέτηση προσωπικών στρατηγικών που σε καμία περίπτωση δεν έχουν την έγκριση της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης και εν τέλει της ελληνικής κοινωνίας» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κείμενο της πρότασης μομφής.