ΠΑΣΟΚ: Ζητήστε συγγνώμη από τους πολίτες

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι από την δημιουργική ασάφεια πέρασε στην παράδοση άνευ όρων. Αλλά και ότι με «επιλεκτικές διαρροές» προσπαθεί «να παρουσιάσει το νέο μνημόνιο ως επιτυχία». Και την καλεί «να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες».

Όλη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η κυβέρνηση περνά πια οριστικά από την δημιουργική ασάφεια στην παράδοση άνευ όρων. Επιχειρεί όμως και πάλι να αποκρύψει την πραγματικότητα, με επιλεκτικές και αυθαίρετες διαρροές και να παρουσιάσει το νέο μνημόνιο ως επιτυχία.!!!!

Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται. Αυτοί που θα έσκιζαν τα μνημόνια, υπογράφουν τώρα το επαχθέστερο για τους Έλληνες και ειδικά τους αγρότες, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους συνταξιούχους, τους μισθωτούς μεσαίου εισοδήματος.

Προηγουμένως κατήγγειλαν την πρόταση των 2 δις που θα μας έβγαζε από τα μνημόνια και τώρα αφού κατέστρεψαν την οικονομία και την οδήγησαν σε ύφεση ,φέρνουν νέο μνημόνιο που επιβαρύνει τον ελληνικό λαό με 14 δις ευρώ. Ενδιαμέσως αποφύγαμε την ύστατη στιγμή και χάρις στην στήριξη μας την χρεοκοπία και το Grexit.

Ας ζητήσουν συγνώμη τουλάχιστον από τους Έλληνες πολίτες, για την τραγική τους αποτυχία.»