Με Γιόχανσον-Σιμόες δεν ζηλεύει κανέναν

 

Άρθρο του Κώστα Κετσετζόγλου’

 

Και όπως λέγαμε πριν λίγες μέρες: “Με 3 μεταγραφές εντεκάδας και με καλύτερες εμφανίσεις στα φιλικά που απομένουν εύκολα μπορεί να έλθει ο ενθουσιασμός”.

Ήρθε λοιπόν ο ενθουσιασμός παρότι ολοκληρωμένη είναι μόνο μία μεταγραφή εντεκάδας, του Ντίντακ, και καλή εμφάνιση ήταν μόνο η χθεσινή. Η πρώτη. Ψυχραιμία και υπομονή συνιστούσα πριν λίγες μέρες , το ίδιο θα πω και τώρα. Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά να πάρει την ελευθέρας ο Μπουόνανότε, να έρθει, να υπογράψει και να ανακοινωθεί και μετά να προχωρήσει και η περίπτωση του Λουκα που είναι επίσης ένας ξεχωριστός παίκτης. Και οι τρεις είναι παίκτες που ανεβάζουν την ομάδα επίπεδο. Αυτό που χρειάζεται αυτή την στιγμή.

Ήδη υπάρχει ένα πολύ καλό επίπεδο. Το είδαμε χθες για πρώτη φορά φέτος. Με εξαίρεση το ματς με την Ανόρθωση που δεν δούλεψε απολύτως τίποτα, όπως και ο ίδιος ο Δέλλας είχε δηλώσει μετά το τέλος, ήταν φανερό πως σε όλα τα ματς της Πολωνίας δεν υπήρχε ενδιαφέρον για τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα. Μόνο κάποια βασικά πράγματα συνολικής λειτουργίας ενδιέφεραν τον προπονητή σε συνθήκες μεγάλης κόπωσης. Όπως γενικά κάνει ο Δέλλας όλα τα χρόνια. Χθες υπήρχε ενδιαφέρον, ήταν μια πολύ ωραία βραδιά, ο κόσμος ήταν πολύς και ανεβασμένος με τις τελευταίες μεταγραφικές ειδήσεις και η ομάδα ανταποκρίθηκε. Μια ομάδα που όπως είπαμε και πριν τον αγώνα δεν θα την δούμε σαν εντεκάδα άλλη φορά… συνειδητά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και το χθεσινό παιχνίδι ήταν φιλικό. Να μην ενθουσιαστούμε παραπάνω επειδή απέναντι ήταν η μεγάλη Σεβίλλη όπως δεν θα ενθουσιαζόμασταν αν χάναμε ή δεν παίζαμε καλά. Φανηκαν όμως κάποια πράγματα που σαφώς μας γεμίζουν αισιοδοξία και πίστη για την ομάδα με δεδομένες τις ποιοτικές ενισχύσεις που έρχονται.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ!