Ένα ΟΑΚΑ… ντυμένο στα κίτρινα με Σεβίλλη!

Δείτε την μπλούζα που θα μοιράζει η ΑΕΚ και η ΝΙΚΕ στον κόσμο στο ματς με τη Σεβίλλη το Σάββατο.

Ντυμένο στα… κίτρινα θα είναι το ΟΑΚΑ το Σάββατο (8/8) και στο φιλικό της ΑΕΚ κόντρα στη Σεβίλλη.

Η ΑΕΚ σε συνεργασία με τη ΝΙΚΕ θα μοιράζει κίτρινα μπλουζάκια και διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ για το ποιοι και πως θα μπορούν να τα προμηθευτούν:

“Ντύστε στα κίτρινα «το ΟΑΚΑ της επιστροφής» για το φιλικό με τη Σεβίλλη το Σάββατο 8 Αυγούστου με τη συλλεκτική φανέλα της NIKE, που σφραγίζει την τριετή συμφωνία της εταιρίας με την ΑΕΚ, αλλά και τις νέες εμφανίσεις της ομάδας. 

Στους φίλους της ΑΕΚ -μαζί με την αγορά του εισιτηρίου τους στις Θύρες 7, 9, 11, 13, 29 και VIP- θα προσφέρεται δωρεάν το κίτρινο επετειακό t-shirt, που κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 

Ταυτόχρονα για τους υπόλοιπους φιλάθλους μας το συλλεκτικό t-shirt θα πωλείται έναντι 15 ευρώ στην αίθουσα Κασιμάτη του ΟΑΚΑ στην οποία από την προσεχή Τετάρτη θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων του φιλικού με τη Σεβίλλη και η διάθεση της επετειακής φανέλας. 

Το ίδιο θα ισχύσει και για τους αγοραστές των e-tickets (το σύστημα θα τεθεί σε λειτουργία από τη Δευτέρα) των θυρών 7, 9, 11, 13, 29 και VIP, που θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα επετειακά t-shirts έως και την Παρασκευή στην αίθουσα Κασιμάτη. Θα επακολουθήσει η αναλυτική ανακοίνωση για τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων με τη Σεβίλλη. 

Ελάτε στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 8 Αυγούστου, ντυθείτε στα κίτρινα με το συλλεκτικό t-shirt της NIKE και απολαύστε την νέα ΑΕΚ με τη νέα της εμφάνιση.