Προσφεύγει στη δικαιοσύνη ο Τίγρης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά της ΕΕΑ, αλλά και κάποιων συγκεκριμένων μελών της -«Κανείς δε μπορεί να μου απαγορεύσει να αγαπάω την ΑΕΚ και να ενδιαφέρομαι για αυτήν», έλεγε στους συνεργάτες του

Άμεση ήταν η αντίδραση από την πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη, όσον αφορά την απόφαση της ΕΕΑ. Ο ιδιοκτήτης της Aegean αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά της επιτροπής, καθώς θεωρεί ότι η απόφαση που εκδόθηκε δεν μπορεί να στηριχθεί πουθενά. Παράλληλα, σκοπεύει να κάνει αγωγές και κατά ορισμένων μελών της ΕΕΑ.

Μιλώντας σε συνεργάτες του ο Τίγρης τόνιζε ότι: «Κανείς δεν πρόκειται να μου απαγορεύσει να αγαπάω την ΑΕΚ και να ενδιαφέρομαι γι’ αυτήν. Όμως, είναι γνωστό ότι δεν έχω κανένα θεσμικό ρόλο στην ομάδα, ενώ η μετοχική και διοικητική σύνθεση της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρες, με πρόσωπα υπαρκτά, που έχουν ξεκάθαρους ρόλους. Από όσα γνωρίζω, αυτή η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν Μελισσανίδη, κάτι που προκύπτει από την καθημερινή της λειτουργία και την οικονομική της αυτοτέλεια».

Παράλληλα, ο Μελισσανίδης έλεγε ότι ενώ «εγώ θα μπορούσα να μην πάω, αλλά πήγα σεβόμενος τον θεσμικό ρόλο που έχει η ΕΕΑ», θεωρεί πως κάποια μέλη της Επιτροπής προσέγγισαν την συγκεκριμένη υπόθεση με τρόπο προκατειλημμένο.

Όσον αφορά την επίσημη ΑΕΚ, οι άνθρωποι της αρκούνταν στο να χαρακτηρίζουν γελοία τα όσα ακούγονται για πιθανότητα αποβολής της ομάδας από το πρωτάθλημα, ενώ επιβεβαίωναν το ρεπορτάζ του aek365, όσον αφορά το γεγονός ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί πρόβλημα ούτε με την εμπορική – χορηγική συνεργασία που έχει η ΠΑΕ με την ΟΠΑΠ.