Ποτάμι: Ανασχηματισμός με ισχυρές δόσεις κωμωδίας

Για ατολμία του Τσίπρα και υποσχέσεις που έπρεπε να τηρηθούν αναφορικά με τον Πάυλο Χαϊκάλη, μιλά το κόμμα

 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΡΑΜΦΟΥ Σ ΜΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ Σ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

 

Η χώρα στην πιο κρίσιμη στιγμή προχωράει με μια αδύναμη κυβέρνηση, κατώτερη των περιστάσεων, υπογραμμίζει το Ποτάμι σε ανακοίνωση με αιχμές για την υπουργοποίηση του Παύλου Χαϊκάλη.

Η οικογενειακή φωτογραφία της νέας κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αποτυπώνει με τον πιο κραυγαλέο τρόπο την ατολμία του κ.Τσίπρα να προχωρήσει στις μεγάλες τομές που επιζητά η κοινωνία, τονίζει το Ποτάμι σε ένα πρώτο σχόλιο μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού.

Οπως επισημαίνει, «αντί για νέα κυβέρνηση βλέπουμε ανακύκλωση στελεχών του κομματικού σωλήνα, αγωνιστών των τηλεοπτικών πάνελ και εσωτερικές διευθετήσεις με ισχυρές δόσεις κωμωδίας.

Η αυτονόητη αντικατάσταση εκείνων που δεν στήριξαν τις επιλογές του πρωθυπουργού δεν συνιστά τομή. Δυστυχώς, η χώρα στην πιο κρίσιμη στιγμή προχωράει με μια αδύναμη κυβέρνηση, κατώτερη των περιστάσεων.

ΥΓ: Και βέβαια είναι άδικο που ο κ.Τσίπρας έκανε υφυπουργό μόνο τον κ.Χαϊκάλη και όχι και την κυρία Ξουλίδου, όπως υποσχέθηκαν οι συνεργάτες του το ξημέρωμα της 11ης Ιουλίου στους δύο βουλευτές των ΑΝΕΛ προσπαθώντας να τους πείσουν να επιστρέψουν στην ολομέλεια και να δώσουν εξουσιοδότηση στον Πρωθυπουργό. Δεκάδες βουλευτές που ήταν μάρτυρες του περιστατικού συμπαραστέκονται σιωπηλά τούτες τις ώρες στην αδικηθείσα κυρία Ξουλίδου».