Μπουτάρης: Ο Τσίπρας μεγάλωσε στα αμφιθέατρα και τις διαδηλώσεις. Δεν ξέρει τι θα πει μεροκάματο

 

Κατά την έναρξη της ομιλίας του στην εκδήλωση της Επιτροπής Διαλόγου του Ποταμιού με θέμα “Η ρήξη που έχει ανάγκη η χώρα – το Κίνημα που έχει ανάγκη ο τόπος”, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης είπε μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό: “Είχα ελπίδες για τον Αλ. Τσίπρα. Εν τέλει συνειδητοποιώ πως είναι μπολσεβίκος. Μεγάλωσε στην ΚΝΕ, στα αμφιθέατρα και τις διαδηλώσεις. Δεν ξέρει τι θα πει μεροκάματο”.

Χαρακτήρισε πρωτοφανές το γεγονός ότι “αλλάζει η ομάδα των διαπραγματευτών 4-5 φορές για να έρθει αύριο ο Πρωθυπουργός και να πει ”νικήσαμε γιατί υπογράψαμε μια πολιτική συμφωνία. “Αυτοί οι άνθρωποι μας κυβερνούν” διερωτήθηκε.

Ο Γ. Μπουτάρης υποστήριξε ότι “ζούμε έναν εφιάλτη” και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι “θυμίζει κάτι μεταξύ Κούβας και Τσαουσέσκο” σχολιάζοντας σκωπτικά:

“Μιλάς με ανθρώπους στα υπουργεία και νομίζεις ότι μιλάς σε καφενείο”.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ιδεοληψίες και καταστάσεις στη σκέψη του που είναι εκτός πραγματικότητας”, χαρακτήρισε την ιστορία της διαπραγμάτευσης “άλλοθι”.

Τέλος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι “το Ποτάμι είναι η πιο σοβαρή πολιτική ομάδα σκεπτόμενων ανθρώπων” εξ ου και συντάχθηκε όπως είπε με τον Σταύρο Θεοδωράκη από την πρώτη στιγμή.