Πάνε στη Χιλή τα συμβόλαια του Βάργκας

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη συντάχθηκε το τελικό κείμενο της συμφωνίας -Πιθανό να ταξιδέψει άνθρωπος της ΑΕΚ στη Λατινική Αμερική για τις υπογραφές

 

Ο κύκλος των διαδοχικών συζητήσεων με τους μάνατζερ του Ρόλαντ Βάργκας ολοκληρώθηκε σήμερα το το απόγευμα, με την ΑΕΚ και την πλευρά του ποδοσφαιριστή να συμφωνεί -παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη- για το τελικό κείμενο της συμφωνίας που θα υπογραφεί. Η σύνταξη των συμβολαίων έχει ξεκινήσει και απομένει θα απομένει να μπει η υπογραφή του ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρίσκεται στη Χιλή με την αποστολή της Βενεζουέλας για το Κόπα Αμέρικα.

Την Τρίτη θα αποφασιστεί αν τα συμβόλαια θα αποσταλούν από την Αθήνα ή αν άνθρωπος της ΑΕΚ θα συνοδεύσει έναν εκ των εκπροσώπων του Βάργκας μέχρι τη Λατινική Αμερική για να πάρει την υπογραφή του ποδοσφαιριστή. Πάντως, ότι από τα δύο και να αποφασιστεί, στην ΑΕΚ υπάρχει η πεποίθηση ότι η μεταγραφή έχει κλειδώσει. Βέβαια, στο κείμενο που θα υπογράψουν οι δύο πλευρές υπάρχει ειδικός όρος για τις ιατρικές εξετάσεις που θα πρέπει να περάσει ο παίκτης μετά το Κόπα Αμέρικα, όπως συμβαίνει σε όλες τις μεταγραφές που αφορούν ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις πριν ενσωματωθούν στην ομάδα.