Ο νεαρός Κενυάτης που προσφέρει 150 ζώα στον Ομπάμα για να παντρευτεί την κόρη του!

Ο νεαρός αγαπά τη Μαλία από τότε που αυτή ήταν 10 ετών

 

Ένας νεαρός δικηγόρος από την Κένυα σκοπεύει να κάνει τα πάντα, ώστε να παντρευτεί την 16χρονη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα, Μαλία. Έτσι, πρότεινε στον Αμερικανό πρόεδρο να του δώσει για… προίκα 50 αγελάδες, 70 πρόβατα και 30 κατσίκες!

Όπως είπε, ο νεαρός Φέλιξ Κιπρόνο, ο οποίος μάλιστα είναι δικηγόρος, στην εφημερίδα The Nairobian ενδιαφέρεται για τη Μαλία από το 2008. Την εποχή εκείνη ο Ομπάμα δεν ήταν ακόμη πρόεδρος, καθώς ήταν σε εξέλιξη η προεκλογική εκστρατεία του, ενώ η μεγαλύτερη κόρη του ήταν μόλις 10 ετών.

«Για να σας τα πω όλα, δεν έχω βγει με καμία από τότε και δεσμεύθηκα να της είμαι πιστός. Το είπα στην οικογένειά μου και είναι έτοιμοι να με βοηθήσουν» προκειμένου να μαζέψει το “τίμημα” της νύφης, ανέφερε.

Μάλιστα ο νεαρός δικηγόρος έχει και σχέδιο προκειμένου να ζητήσει από κοντά το χέρι της Μάλια. Ο Φέλιξ ελπίζει ότι ο πρόεδρος Ομπάμα θα συνοδεύεται από τη κόρη του όταν θα επισκεφθεί την Κένυα, τον Ιούλιο, καθώς σχεδιάζει να ζητήσει τότε το χέρι της. Ο πατέρας του Αμερικανού προέδρου ήταν Κενυάτης ενώ η γιαγιά του, που έχει ξεπεράσει τα 90, ζει ακόμη και σήμερα στο Κογκέλο, στη δυτική Κένυα.

«Κάποιοι μπορεί να νομίζουν ότι μ’ ενδιαφέρουν τα χρήματα της οικογένειας (Ομπάμα), όμως δεν συμβαίνει αυτό. Η αγάπη μου είναι αληθινή», διαβεβαίωσε ο Φέλιξ.

Όπως είπε, θέλει να ζήσει απλά αν καταφέρει τελικά να κερδίσει τη Μαλία.

«Θα της μάθω πώς να φροντίζει τις αγελάδες, να μαγειρεύει το ουγκάλι (σ.σ. ένα είδος χυλού από καλαμπόκι) και να ετοιμάζει το μουρσίκ (παραδοσιακό ξινόγαλα) όπως όλες οι γυναίκες (της φυλής) Καλεντζίν», διευκρίνισε.

Σίγουρα η πρότασή του είναι άκρως… δελεαστική για τη νεαρή Ομπάμα…