Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ ο Ντιντάκ

Ο αριστερός μπακ της Μίλαν είναι από τους βασικούς στόχους της ΑΕΚ για το αριστερό άκρο της άμυνας

Τα μάτια των ανθρώπων της «Ένωσης» είναι στραμμένα στην αγορά της Primera Division, καθώς υπάρχουν μεταγραφικοί στόχοι για όλες τις θέσεις που εξετάζονται. Πρόκειται για μια αγορά την οποία γνωρίζει καλά ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και θέλει να εκμεταλλευτεί, πραγματοποιώντας πιθανότατα και ταξίδι στην Ιβηρική, για να προχωρήσει περιπτώσεις που είναι στη λίστα της ΑΕΚ.

Και μία από αυτές είναι, σύμφωνα με δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ των σπορ» ο Ντιντάκ Βίλα ή απλά Ντιντάκ, που ανήκει στην Μίλαν και αγωνίστηκε φέτος με τη μορφή δανεισμού στην Εϊμπάρ! Ο 25χρονος Ισπανός αριστερός μπακ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους «Ροσονέρι» και η «Ένωση» τον έχει ψηλά στη λίστα της, σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που εξετάζει για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ντιντάκ προέρχεται από τις Ακαδημίες της Εσπανιόλ, με την πρώτη ομάδα της οποίας αγωνίστηκε τη σεζόν 2010-2011, μετρώντας 24 συμμετοχές.

Τότε ήταν που προκάλεσε και το ενδιαφέρον της Μίλαν, η οποία τον απέκτησε, με τον Ντιντάκ να κάνει και μια συμμετοχή με την ιταλική ομάδα. Την επόμενη χρονιά ο Ισπανός μπακ-χαφ επέστρεψε με τη μορφή δανεισμού στην Εσπανιόλ, κάνοντας άλλη μια «γεμάτη» χρονιά, ενώ την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε με την Μπέτις. Πέρυσι παραχωρήθηκε δανεικός στην Εϊμπάρ, με την οποία «έγραψε» 14 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και από το καλοκαίρι θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ως ελεύθερος.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ είναι ένας ποδοσφαιριστής που διακρίνεται για την ικανότητά του να παίζει όλη την πλευρά, με πολλά ανεβάσματα και συμμετοχή στο δημιουργικό κομμάτι, στοιχεία που αναζητά η ΑΕΚ από τα μπακ της και που έχουν κάνει τον Ντιντάκ, έναν από τους βασικούς στόχους για την εν λόγω θέση.

Πηγή: ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ