ΠΑΣΟΚ: Βούλιαξε μέσα στα ψεμμάτα του ο Βαρουφάκης

“Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Βαρουφάκης κατά την χθεσινοβραδινή συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου βούλιαξε για μια ακόμη φορά μέσα στα ψέμματα του” αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τη συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “στον ενικό”.

“Μετά από πίεση ψέλλισε ότι θα δώσει τελικά στη δημοσιότητα όλα τα έγγραφα που αφορούν τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου και την παράταση του προγράμματος (Κύριας Σύμβασης Χρηματοοικονομικής Διευκόλυνσης) που η κυβέρνηση τα αποκρύπτει τόσο καιρό από την ελληνική Βουλή και τους πολίτες.

Θυμίζουμε στον διαρκώς ψευδόμενο υπουργό Οικονομικών, ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, έχει καταθέσει από τις 6 Μαρτίου 2015 προς τον κ Βαρουφάκη Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων που αφορά την συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου. Ο, κατά τα άλλα λαλίστατος, υπουργός δεν απάντησε και η αίτηση μετατράπηκε στις 5 Μαΐου σε επερώτηση. Τώρα είναι πλέον αναγκασμένος να απαντήσει και να σταματήσει να κρύβεται. Ο ελληνικός λαός και η Βουλή απαιτούν να μάθουν την αλήθεια και πού οδηγούν τη χώρα οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ” αναφέρει η ανακοίνωση.