Έσπασαν τα μούτρα τους οι συκοφάντες!

ΔΕΝ ασκήθηκε καμία δίωξη στον Δημήτρη Μελισσανίδη για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του Χριστόφορου Ζωγράφου

 

Τα μούτρα τους έσπασαν οι συκοφάντες και όσοι προσπάθησαν να εμπλέξουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη, στην τραγική ιστορία και φυσικά κατακριτέα με τον ξυλοδαρμό του αρχιδιαιτητή, Χριστόφορου Ζωγράφου, τον Νοέμβρη του 2014. Αυτοί που προσπάθησαν να μπλέξουν τον Μελισσανίδη δεν τα… κατάφεραν καθώς  δεν προέκυψε κανένα στοιχείο, εκτός απ’ αυτά που προσπάθησαν κάποιοι να περάσουν, που να εμπλέκει τον Μελισσανίδη με αυτή την ιστορία.

Το χειρότερο για τους συκοφάντες είναι ότι προκάλεσαν το άνοιγμα των τηλεφωνικών αρχείων του Ζωγράφου και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προκύψει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες πληροφορίες…

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις με αυτή την ιστορία, ΔΕΝ ασκήθηκε καμία ποινική δίωξη εις βάρος του Μελισσανίδη, ελλείψει «επαρκών αποδείξεων».  Ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων δραστών, που αφορούν τα αδικήματα της βαριάς σκοπούμενης βλάβης και της ηθικής αυτουργίας σε αυτήν. Η υπόθεση πλέον παραπέμφθηκε στον τακτικό ανακριτή.

Η ανακοίνωση της Εισαγγελίας έχει ως εξής:

«Σε ό,τι αφορά στην από 18/11/2014 έγκληση του Χριστόφορου Ζωγράφου με την οποία κατήγγειλε την εις βάρος του επίθεση την 2/11/2014 από την οποία υπέστη σοβαρές σωματικές βλάβες, η προκαταρκτική εξέταση που διενήργησε ο Αθλητικός Εισαγγελέας κ.Σιμιτζόγλου ολοκληρώθηκε με την άσκηση ποινικής δίωξης για τα αδικήματα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της ηθικής αυτουργίας σ΄ αυτήν κατ΄ αγνώστων δραστών και την παραπομπή της υπόθεσης σε Τακτικό Ανακριτή. Παράλληλα εκδόθηκε εν μέρει απορριπτική διάταξη κατ΄ άρθρο 47 ΚΠΔ που αφορά καταγγελίες σε βάρος παράγοντα του ποδοσφαίρου, καθόσον σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση ποινικής δίωξης»