Απίστευτη απόφαση της «τελειωμένης» Πειθαρχικής της ΕΠΟ

Η Επιτροπή που είχε απαλλάξει τον Φεβρουάριο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, δεδομένου ότι δεν έχει θεσμικό ρόλο στην ΑΕΚ, τον τιμώρησε σήμερα για τις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Απίστευτη απόφαση της «τελειωμένης» Πειθαρχικής της ΕΠΟ

 

Ένα ακόμη σκάνδαλο προσέθεσε στο ενεργητικό της η… τελειωμένη Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία αποφάσισε να τιμωρήσει με πρόστιμο τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τις δηλώσεις που είχε κάνει αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για το Κύπελλο Ελλάδος. Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι η ίδια επιτροπή, μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο είχε δεχθεί πως ο Τίγρης δεν έχει επίσημη σχέση με την ΑΕΚ και έτσι τον είχε απαλλάξει για την γραπτή δήλωση που είχε κάνει σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη και των ιθυνόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πολλοί συσχετίζουν αυτή την εντελώς παράδοξη απόφαση με την προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός σε βάρος της ΑΕΚ (όσον αφορά τον ρόλο του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ομάδα) μέσω της ΕΕΑ. Βέβαια, πρόκειται για μια κίνηση που στην Ένωση θεωρούν αστεία, καθώς ο Τίγρης δεν κατέχει επίσημη θέση στη διοίκηση της ΑΕΚ, δεν είναι μέτοχός της, δεν είναι χρηματοδότης της (μέχρι σήμερα η ΠΑΕ λειτουργεί από τα έσοδά της) και το μόνο πράγμα που έχει πάρει πάνω του, είναι η κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ: «Δέχεται ότι οι πειθαρχικά ελεγχόμενοι Δημήτριος Μελισσανίδης και ΠΑΕ ΑΕΚ τέλεσαν την αποδιδόμενη σ’ αυτούς με το πειθαρχικό κατηγορητήριο παράβαση. Επιβάλλει στον πρώτο εγκαλούμενο χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων (9.000) ευρώ και στη δεύτερη εγκαλούμενη χρηματική ποινή δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ. Υποχρεώνει τον πρώτο εγκαλούμενο να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα (δηλώσεις στις 11/3)».