Δέλλας: Σαν να μην παίζαμε εμείς!

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στους παίκτες του για το παιχνίδι με τον Ηρακλή και τους ζήτησε επιτακτικά «νίκες μέχρι το τέλος»

Δέλλας: Σαν να μην παίζαμε εμείς!

Τη Δευτέρα ο Τραϊανός Δέλλας αποφάσισε να μην επιβαρύνει περισσότερο το κλίμα και δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Όμως σήμερα, στην επιστροφή τους στα Σπάτα έπειτα από το ρεπό τους, θέλησε να τους πει κάποια πράγματα. Όχι μόνο για να τους… επιπλήξει, αλλά και για να τους «φτιάξει» εν όψει της συνέχειας…

«Είναι το πρώτο παιχνίδι φέτος για το οποίο δεν θα σας δώσω συγχαρητήρια. Είναι παράξενο και για μένα. Δεν θα κάνω μεγάλη ανάλυση για το παιχνίδι και το τι έφταιξε. Πρέπει τα λάθη που έγιναν και η απόδοσή μας, να μας προβληματίσουν όλους. Στο πρώτο ημίχρονο έβλεπα την ομάδα και ήταν σαν να μην παίζαμε εμείς. Η εικόνα μας δεν είχε σχέση με τις εμφανίσεις που έχουμε κάνει φέτος. Όμως, πρέπει να μην βάλουμε το κεφάλι μας μέσα στο χώμα. Πρέπει να συνέλθουμε. Να συνεχίσουμε με πειθαρχία, αγωνιστικότητα και χωρίς υπεροψία. Να το αφήσουμε πίσω μας ότι έγινε. Έχουμε μπροστά μας 9 παιχνίδια. Δεν είναι λίγα. Θα ανέβουμε πιο εύκολα απ’ ό,τι νομίζουν. Πάμε με νίκες μέχρι το τέλος», είπε μεταξύ άλλων ο Δέλλας στους παίκτες του.