Συνάντηση Τσιρώνη – Βασιλόπουλου για την «Αγιά Σοφιά»!

Ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ

Συνάντηση Τσιρώνη – Βασιλόπουλου για την «Αγιά Σοφιά»!

Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ -και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας- είχε δεσμευτεί προεκλογικά για πολιτικές πρωτοβουλίες, προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Μέχρι τώρα, δεν είχε σημειωθεί κάποια εξέλιξη, όμως φαίνεται πως οι κινήσεις από την πλευρά της Πολιτείας ξεκίνησαν. Αυτό αποκάλυψε ο αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σε άτυπη ενημέρωση που έκανε σήμερα το πρωί σε δημοσιογράφους.

Ο Γιάννης Τσιρώνης συζήτησε με τους ρεπόρτερ που καλύπτουν τα θέματα του Υπουργείου για αρκετά ζητήματα που το αφορούν και μεταξύ άλλων τους αποκάλυψε ότι χθες είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Άρη Βασιλόπουλο για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας «Το Βήμα», ο Υπουργός δεν ανέφερε λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της συνάντησης, αρκούμενος να πει ότι «υπάρχει μια μικρή εκκρεμότητα 6 στρεμμάτων». Όμως, σίγουρα το γεγονός ότι η Κυβέρνηση ξεκίνησε να κάνει κινήσεις, κρίνεται ως θετικό.